4 AINEKSEN RESEPTI HYVÄÄN VAPAAPÄIVÄÄN

Tänään oon saanut nauttia vapaapäivästä ja sitä se on kyllä kaikin tavoin ollut. Oon yrittänyt pysytellä erossa kännykästä, koska ei kukaan tarvitse mua just tänään. Oon saanut yllättävän paljon aikaan semmosten juttujen tiimoilta, jotka todella antaa mielen levätä ja huomenna sama meno jatkuu. Tosin silti oon miettinyt jo to do -listaa hieman, sillä on niitä vähän tylsempiäkin juttuja hoidettavana ja vaikka kuinka haluaisin, niin en luultavasti voi vaan lukee kirjaa aamusta iltaan. Täytyy varmaan joku kerta oikeesti toteuttaa päivä, jollon vaan lukee kirjaa/kirjoja, koska se on vissiin jonkin sortin unelma. Ei mitään häiriötekijöitä, vaan mä, mun kirja(t), hyvää ruokaa ja hitokseen kahvia sekä teetä.


1. Hyvä, helppo ruoka ja vanhan lempparisarjan vikat jaksot

Mä oon jo pitkän aikaa himoinnut K-Supermarkettien salaattibaarin salaattia ja tänään vihdoin kävin kokoomassa moisen. Ne vaan voittaa kaikki muut salaatit 100-0 ja tykkään myös siitä, kun ei ite tarvii nähdä vaivaa pilkkoakseen muun muassa kasviksia eikä jää myöskään yli aineksia, kun voit ottaa just sen verran, mitä syötkin. Toki itse tekemät tulis aina halvemmaks eikä siinä todellakaan kova vaiva oo. Silti liputan noille salaattibaareille! Vielä sen lisäks aloin katsoon jokunen aika sit Valehtelevien viettelijöiden seiska kautta, josta olinkin ekat jaksot nähnyt jo aiemmin, joten nyt viiletän aikalailla viimesissä jaksoissa. Vielä, kun plussataan nää kaks juttua yhteen, niin hyvän vapaapäivän startti taattu!


2. Powernapit

Toimii aina! Välillä ne venähtää tosin turhan pitkiks, mutta tänään nukuin ainakin itelle sopivat tunnin mittaset päikkärit, jonka avulla keräs virtaa ihan mukavasti seuraavaa varten...

3. Kokeile jotain uutta tai palaa johonkin vanhaan, mieluisaan puuhaan

Poikaystävän kanssa kävin pitkästä aikaa pelailemassa sulkkista! Oli muuten ihan superkivaa ja pohdittiinkin yhdessä, että miksei tehä tätä useemmin. Tommonen liikunta, joka ei oikeastaan ees tunnu liikunnalta on niin mun juttu. Päätettiinpä muuten, että varataan heti loppuviikolle seuraava vuoro.


4. Vähän hemmottelua

Joka piti sisällään pitkän suihkun, jonka aikana tuli kuorittua iho, laitettua hiusnaamio sekä jälkeen vielä laitettua kasvonaamiokin. Kunnon hemmottelua siis ja iltapalaks lettuja, kahvia ja nyt mulla on tekeytymässä tee parhaillaan keittiössä. Ostin siis kokeiluun tommosen Pukan teekokoelman, jossa on vihreän teen eri makuja.

Mistä teidän vapaapäivät yleensä koostuu, jollon ootte merkannu kalenteriin pelkkää omaa aikaa?

2 kommenttia:

  1. Ah, päivä kirjojen ja teen kanssa kuulostaa aika ihanalta! :) Jos olen koko päivän yksinäni kotosalla, päivään sisältyy ainakin teen/kahvin liikakäyttöä, bloggailua ja kuvien käsittelyä (ehkä kuvaamistakin), lukemista ja hyviä sarjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kuulostaa! Innolla jo mietin, että millonkohan tommonen päivä tai edes puolikas sellanen olis mahdollista toteuttaa. Ainakin tähän vuodenaikaan se sopis vallan mainiosti, kun ei tarvii potee huonoa omaatuntoo sisätiloissa kyhnäilystä. ♥ Täällä kans sama homma, että yleensä tulee vedettyä kahviöverit ja just samoja juttuja, mitä sullakin. En oikeastaan ees vois kuvitella parempaa tapaa viettää vapaapäiviä ja ylipäätään vapaita hetkiä. :)

      Poista