PÄIVÄT TÄYNNÄ KIVOJA JUTTUJA


Tällä viikolla on jo ehtiny tapahtuun niin superisti kaikkia kivoja juttuja ja vielä olis lisääkin moisia tiedossa. Oon jotenkin ihan fiiliksissäni siitä, että yhtenä päivänä tosiaan tuli käytyä Särkänniemessä kurkkimassa, mitä Karmiva karnevaali oikein piti sisällään, mutta ajankohta tais olla vähän väärä, sillä jos oltas menty sinne illan hämärtäessä, niin tunnelma olis varmasti ollut täysin eri. Toisaalta ne zombit pelotti kylliks mua ihan päivänvalossakin... Juoksin niitä meinaa pakoon siellä.


Tänään on nukuttu parin tunnin päikkärit ja kierrelty kirpparilla ihan vaan kiertämisen ilosta, sillä ei mitään tarttunut mukaan eikä ostoslistalla oo oikeastaan muuta, kun semmosia juttuja, joita en luultavasti kirppareilta tuu löytään. Kyseessä on siis tietynlaiset talvipopot, muhkee huivi talveks ja pipo! Varmaan vähän paksummat hanskatkin tulis löytää pakkasille, jotta ei näpit jäädy. Osaako joku muuten suositella jotain hyviä, lämpimiä ulkohousuja aikuisille?


Tänään me tehtiin kans pitkästä aikaa pannaria ja täytys sitäkin yrittää gluteenittomalla reseptillä pian, sillä luultavasti huomenna aamulla maha taas kipuilee, vaikka yritinkin syödä sitä maltillisesti! Korkkasin myös mun älyttömän söpön harmaan neulemekon, joka tällä hetkellä toimii tämän alkuvuodesta postaamani neulemekon seuraajana, sillä tosiaan se edellinen alko oleen niin nukkaantunut ja ihan liian kulunut, että pääty pelkästään kotikäyttöön. Mielestäni ihan oikeelle neulekoltulle meni seuraajan pesti, sillä tää on inasen rennompi, mitä edellinen ja plussaa söpöstä röyhelömäisestä yläosasta vieläpä. Muut neulemekot mulla onkin ihon myötäsiä, mikä sopii mulle hieman paremmin, mutta tää tuo kivaa piristystä, vaikka vähän näytänkin hukkuvan tohon mekkoon ja saletisti tulee niitäkin päiviä, että ei jaksa mitään ihoa myötäilevää.


Mä en oo ikinä oikein syttynyt sille, kun porukka heittää off shoulder -paidan/mekon alle normaalit rintsikat, joista näkyy olkaimet ja vieläpä pahimmassa tapauksessa ihan järjettömän kulahtaneiden H&M:n valkosten rintsikoiden olkaimet, jotka on jo harmaantuneet miljoonan käyttökerran ja pesun myötä. Mikäpä mä oon sanoon, sillä pidin itekin mm. tuubitoppeja noin yläkoulussa... Siitä lähtien oon karttanut moista yhdistelmää, mutta nyt aattelin, että se saattas olla ihan hauska yksityiskohta, jos alla on kauniit rintsikat, joissa on oikeesti myös kauniimmat olkaimetkin. Ja tän neulemekon kans noi olkaimet yksityiskohtana kyl passas hyvin! En välttämättä minkään muun kanssa vielä tohtis kokeilla, sillä tääkin vaati alkuunsa totuttelua itseltä varsin jyrkähköä mielipidettäni pehmitellessä mielessä.


Mulla olis vielä huomenna (tai oikeastaan tänään, kun vuorokausikin on jo vaihtunut) tiedossa ihan älyttömän kiva päivä, kun saan parhaan ystävän näille suunnille melkein koko päivän ajaks ja viimeks me ollaan nähty heinäkuussa... En edes tiiä, että mihin tääkin kaikki aika on taas kulunu. Myös lauantaina pääsen nauttiin yhden mun rakkaimman ystävän seurasta, kun päätettiin, et voitas suoraa töistä suunnata lenkille. ♥ Kaiken kaikkiaan tosi kivoja juttuja on tiedossa ja tosi kivoja juttuja on tullut jo tehtyäkin.

Tiivistettynä mun viime päivät on tuoksunu Organic Shopin sitruunaruohon tuoksuiselta vartalokuorinnalta (♥), maistunut pannarilta, tuntunu rennolta ja ollu täynnä lempparityyppejä sekä plussana vielä löydettiin ihan vahingossa tonne Pyynikinlinnaan, joka komeilee taustalla.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo neulemekko!! ♥ Itseasiassa koko asu on oikein toimiva :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää asu oli kyllä kiva ja toi neulemekko on söpö! ♥

   Poista