RAHAPÄIVÄKIRJA / VIIKKO 39

Mä pohdin, että pitäisköhän toisinaan alkaa tekeen bloginkin puoleen tämmösiä viikottaisia katsauksia siihen, että mihin rahaa on kulunut, sillä se on tosi usein niin ystävien ja perheen kesken semmonen asia mistä ei hirveesti puhuta ja miksikö näin? En yhtään ymmärrä sitä, että miks moista asiaa täytyy pitää jonkin sortin tabuna, kun kumminkin se on osa meidän jokaisen elämää ihan päivittäin joko positiivisessa tai negatiivisessa mielessä. Yleensä tosin jälkimmäinen ja siitähän se tabu syntyykin, eikö? Epäkohdista omassa elämässä ei haluta puhua ja raha-asiat saattaa olla semmonen juttu.


Ite en henkilökohtasesti nää mitään väärää siinä, että jaan teille mihin oon käyttäny mun rahani tietyn viikon aikana tai ylipäätään, koska noh, luulenpa, että en oo ainoo, jonka viikko on sisältänyt allaolevia menoja. Mä voin rehellisesti sanoo, että en todellakaan muistanut budjetoida sitä mun äsköistä palkkaa ja sen mukaan on myös tullut törsäiltyäkin, jospa ens palkan muistaiskin budjetoida.

MAANANTAI

Työeväisiin mulla uppos 4,79e.

TIISTAI

Erääseen laskuun meni 22 euroa.

KESKIVIIKKO

Taas laskuihin yhteensä 86 euroa ja Prismaan 38,63 e.

TORSTAI

Taas työeväisiin 10,09 e, ruokaostoksiin 22,72 euroa ja illalla vielä 3,15 euroa gluteenittomiin riisipiirakoihin.


PERJANTAI

Siirsin 20 euroa mun veikkaustilille, koska eurojackpot ja lotto, töissä käytin eväisiin yhteensä 1,65 e ja vielä illalla Prismaan 41,92 euroa. Taisin tollon vieläpä ostaa lähes 20 euron kirjan, joten siks ostoksiin uppos noinkin paljon.

LAUANTAI

Työeväisiin uppos taas vajaa 6 euroa ja Prismaan illalla 24,14 euroa.

SUNNUNTAI

Hieman yllärinä tää olikin ainoo päivä viikon aikana, kun ei tullut käytyä kaupassa... Yleensä moisiakin löytyy viikon ajalta useempia kuin vain yks hassu.

Mä en ees kehtaa laskee sitä, kuinka paljon mulla edellisellä viikolla uppos rahaa kaikkeen ja osa vieläpä aika turhia eikä mun jokainen viikko todellakaan näytä tältä. Viikolle osu vaan kivasti kaiken maailman laskut ja oon ollu ihan super laiska esimerkiks työeväiden tekemisen suhteen, sillä pääsishän sitä halvemmalla, kun kotona tekis eväät eikä ostais töistä. Tiedän sen, koska yleensä teen niin. Ja kauppareissujen suhteen päästään yleensä kans halvemmalla, kun käydään ostamassa kerralla pitkäks aikaa ruokaa, jollon turhia ruokaostoksia ei kerry; viime aikoina taas jostain syystä ei oo jaksanut miettiä päivää pidemmälle.


Tää viikko ollaankin startattu ihan kivasti! Eilen mulla oli tosi aikanen aamuvuoro, jonka takia herätys pirahti soimaan nelkulta ja mun piti jo eilen tulla julkaseen viime viikon rahapäiväkirja, mutta arvatkaapa kuka nukahti jo viiden aikaan päikkäreille, jonka jälkeen olin ehkä tunnin hereillä ja menin ihan yöunille... Vissiin vähän verotti pitkä päivä töissä, hah. Eipä siinä mitään, tänään ollaan oltu hereillä jo ennen kuutta ihan ilman mitään herätyksiä johtuenkin aikasesta nukkumaanmenosta ja mulla on tänään vapaapäivä! Tuntuu niiiin ihanalta herätä vapaapäivänä näin aikasin, kun on ihan koko päivä vielä edessä. ♥

Mites teidän viikko on alkanut? Liputatteko rahapäiväkirjoille mahdollisesti tulevaisuudessakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti