TEKEMISTÄ LOKAKUULLE x 5

Ihan hullua mitä vauhtia vuosi vaan vierii... Parin kuukauden päästä ollaan jo reilusti vuoden lopulla ja sit taas päästään miettiin seuraavan vuoden haasteita ja puuhia, apua. Täytys varmaan jossain kohtaa palata vielä niihin tänkin vuoden tavotteisiin ja pohtia, mitkä niistä onnistu ja mitkä taas vaatii ehkä vähän muutoksia, jotta pääsee tavotteeseen. Tosin sitä ennen saadaan onneks keskittyä vielä ihan vaan tähän lokakuuhun, joka ainakin näillä näkymin tulee oleen täynnä kauheesti kaikkea kivaa.


Aion käydä Haverin vanhalla kultakaivoksella ensimmäistä kertaa elämässäni ja toivottavasti löytää taas yhden kauniin paikan ihan läheltä. Jos mun mielestä kauniiden paikkojen lista kasvaa yhdellä uudemman kerran lyhyen ajan sisällä, niin saatte mitä luultavammin kuulla paikasta täällä blogissakin ja ehkä jopa jonkin sortin tietoiskuakin.

Haluan lenkille Pyynikille vielä ruskan aikaan. ♥ En oo tainnut edes koskaan käydä Pyynikillä ruskan aikana, joten eiköhän tänä vuonna olis korkee aika! Voisin kuvitella paikan olevan jopa kauniimpi, mitä kesäisin.

Yritän ehtiä ihastelemaan Valentinon pukuja museo Milavidaan ennen kuun puolta väliä, sillä silloin kyseinen näytös päättynee ja se on jo pitkään ollut pakko nähdä -listalla.


Koulujen syyslomaviikolla Särkässä on Karmiva karnevaali, johon ollaan poikaystävän kanssa suunniteltu suuntaavamme. Jostain syystä en malta odottaa sitä! Tuntuu, että oon jopa enemmän innoissani tästä, kun yleensä kesäsistä huvipuistoreissuista. Ja kesäsistä huvipuistoreissuista oon aina ihan super innoissani, joten voitte vaan kuvitella, että fiilis lähentelee aikalailla samaa, mitä pikkumuksuna ennen jouluaattoa.

Ajattelin myös juhlistaa halloweenia! Oon aiemmin pitänyt moisia juhlia turhina, mutta nyt en tiedä mikä on muuttunu. Toisaalta positiiviseen suuntaan, sillä pieniäkin voittoja ja juhlia täytyy ja saakin mun mielestä juhlia, koska spessuja hetkiä ei voi koskaan olla mun mielestä liikaa ainakaan arjen pyörityksen keskellä. Haluaisin pitää kauhuleffamaratonin ja syödä jotain herkkuja, ehkäpä jopa leipoo jotain halloween-teemalla. Saa nähdä!


Nää kuvat on Laukon kartanon maisemista ja aattelinkin ripotella kyseisestä upeudesta kuvia postaukseen, jos toiseenkin. Vielä joku kerta olis ihana päästä ihan kunnon vierailulle mukaan tutustuun niin itse kartanoon sisälle kuin puistoalueeseenkin. Kyseisessä miljöössä silmä todellakin lepäs. ♥

Onko sulla jotain erityistä puuhaa lokakuulle? ♥

2 kommenttia:

  1. Voi, Valentinon puvut Milavidassa ovat olleet minunkin to do -listalla, mutta taitavat nyt jäädä näkemättä.. Haverin kaivos onkin mielenkiintoinen päiväretkikohde - kuten myös tuo Laukko, upea paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tulis vielä joskus muulloin mahdollisuus nähdä kyseinen näytös! :) Mä varmaan ens viikon vapailla suuntaan tsekkaileen sen, joten varmaan tulee blogiinkin postausta siitä, joten jos ei muuten, niin ainakin sitä kautta pääsee luultavasti tutustuun pukuihin. ;) Laukko oli niin kaunis, että sinne on pakko palata vielä uudemman kerran ja Haverin kaivokselle pääsyä en malta oottaa. ♥

      Poista