TYLSÄ TO DO -LISTA

Kun mä eilen jaoin, että niitä tylsiäkin juttuja on välillä tehtävä, niin aattelin jakaa jotain niinkin tavallista, kun mun tän päivän to do -listan. Eiköhän vauhdita listalta yliruksaamista, kun se on ihan tällee kaikkien nähtävillä ja kuten mä sanoin, niin nää on niitä tylsiä juttuja eli kaunistelut sikseen! Mun täytyy yleensä kirjottaa kaikki yksinkertasimmatkin jutut listalle, jotta en todella unohda niitä, koska monesti on mielen päällä ollut tiettynä hetkenä joku juttu, jonka seuraavan kerran muistankin nukkumaan mennessä.


x Pese pyykkiä! x 2 (Muista työpaidat)

Tietäsittepä vaan, kuinka monesti oon havahtunut vapaiden jälkeisenä työaamuna siihen, että enpä sit pessytkään niitä työpaitoja suunnitelman mukaisesti vapaapäivien aikana. Enkä todellakaan halua viilettää töihin likasella paidalla koskaan, joten tähän on tultava muutos, koska joku kerta ne puhtaat paidat loppuu...

x Siivoa!

Nyt alkaa meneen taas ihan överisotkuseks tää meidän pieni asuinkolo, joten ajattelin laittaa hihat heiluun ja siivoilla parhaani mukaan. Siinähän tulee kaks kärpästä yhdellä iskulla, kun laittaa pyykkikoneen pyöriin ja alkaa samalla siivoileen, eikö?

x Viikonlopun ostosten suunnittelu

Koska mulla menee taas viikonlopusta suurin osa töissä ja lauantaina töiden jälkeen suuntaan meidän työporukan pikkujouluihin, niin haluan ostaa kaikki ruokajutut jo valmiiks, jotta ei sit töiden jälkeen tai ennen töitä tarvii raahautua enää kauppaan.

x Vaihda lakanat ja yritä pestä vanhat lakanat mieluiten kuluvan päivän aikana!

Puhtaat lakanat on maailman paras juttu, mutta sen sijaan niiden peseminen tuntuu aina niin vaivalloiselta mukamas. Kuinka vaikeeta on tunkee ne sinne koneeseen korkeintaan kahessa pesukerrassa!? Vissiin ihan hemmetin vaikeeta, kun joka kerta se vaan lykkääntyy.

x Ylös, ulos ja lenkille!

Ei tarvii olla kummonen lenkki; kävellen tai hölkäten, pitkä tai lyhyt, tunnin tai puolen, sateessa tai auringossa, kunhan vaan tulee raahauduttua neljän seinän sisältä ulkosalle muuallekin kuin kauppaan.

x Varaa sulkkisvuoro!

Tästäkin mainitsin jo edellisessä postauksessa, sillä eilen oltiin sulkkista pelaamassa ja suunniteltiin, että mahdollisimman pian, kun aikaa suinkin löytyy, voitais suunnata uudestaan pelaileen.

Aika perusjuttuja, mutta jotka ainakin multa unohtuu tai vielä pahempaa, lykkääntyy, aina työpäivinä, joten blogijuttujen, Netflixin ja tällä hetkellä lukemani kirjan lisäks ajattelin puuhailla näiden parissa tänään. Pihalla näyttää olevan kyllä ihana ilma, joten saa nähdä tulisko muutenkin ulkoiltua sen jälkeen, kun poikaystävä on tullut kotiin.

Mitäs teidän keskiviikko pitää sisällään?

2 kommenttia:

 1. Kiva lukea vaihteeks tällaista "tylsää" to do listaa :D Mulla on kans tosi tavallista ohjelmaa tiedossa tälle päivälle. Pitäis hoitaa yks kouluhomma loppuun, käydä kaupassa ja järjestellä vähän huonetta...

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mietin tosi usein, kun lueskelen joistain blogeista jotain viikon tai päivän to do -listoja, että onpa kaikilla paljon kaikkee jännää puuhaa ja kun mietin mun omaa päivää yleensä, niin se on aikalailla just tämmöstä. :D Mutta siis välillä noi tylsätkin jutut on yllättävän kivoja! Ja tulee hyvä fiilis, kun saa tehtyä moiset pois alta. :)

   Poista