13 SYYSASUA

Eiköhän nyt oo hyvä sauma laittaa asupostaukset syksyn osalta pakettiin, kun parin päivän päästä siirrytään jo joulukuuhun, jollon ainakin jollain tasolla alkaa ihan viimestään talvi mun omalla mittapuullani. Täytyy toivoo, että siitä tulis mahdollisimman luminen, sillä tää jatkuva pimeys alkaa lannistaan meikäläistäkin. Pimeydestä huolimatta tällä kertaa koostepostauksessa on taas isot kasat asuja ja ainakin nyt marraskuussa niitä kerty yhteensä kuudet, huh! Yleensä tulee napsittua kahden kuukauden aikana kuudet asukuvat yhteensä, mutta just tätähän mä alkuvuoden tavotteissa hainkin ja asukuvista on tullut selkeesti yks osa mun blogia.

SYYSKUU

1 / 2 / 3 / 4

Mun mielestä on ihan superkiva nähdä aina näissä asukoosteissa vaatteita, joita on selkeesti tullut käytettyä usein kuvistakin huomaten kuten esimerkiks toi musta tekoturkistakki, jonka bongasin sillon joskus keväällä kirppikseltä ja noi H&M:n mustat nilkkurit, joilla ikää taitaa olla jo pari vuotta. Näistä asuista lempparein oli toi viimenen ja toi neule oli muutenkin tän syksyn yks parhaimmista löydöistä. 

LOKAKUU

1 / 2 / 3

Näistä asuista on vaikea päättää omaa suosikkia, mutta kakkosasusta voit löytää mun tämän hetkisen lempitopin ja ykkösasu taas muuten vaan on semmonen, jonka mieluusti vetäisin päälleni oikeastaan tilanteessa kuin tilanteessa. Huomatkaa muuten kuinka kovasti oon ihan selkeesti halunnut pidellä kiinni kesästä ja mekko-/hamemeiningistä, kun on pelkät sukkikset lämmittämässä reisiä ja sääriä.

Mun on vielä pakko tunnustaa, että jälkeen päin ihan inasen verran on alkanut kaduttaan ton kolmannen asun neulemekon osto, sillä mähän ostin sen jo kesällä alesta, mutta jos mietin olisinko ostanut sitä nyt, niin luultavasti olis materiaalinsa ja merkkinsä ansiosta jäänyt ostamatta.

MARRASKUU

1 / 2 / 3 / 4

  5 / 6

Marraskuu on ollut mun mielestä parasta aikaa pukeutumisen suhteen sekä asukuvistakin huomaa, että omaa vaatekaappia on päässyt hyödyntään monipuolisesti. Kunniamaininnan voisin antaa tolle Topshopin repulle, joka on melkein jo kasvanut mun selän (asukuvista tosin vois kuvitella, että käden) jatkeeks. Marraskuun asuista lempparein taitaa olla toi nelonen, vaikka ykkönen ja kutonenkin kyllä nousee ihan ehdottomasti mun omiin lemppareihin.

Rehellisesti sanottuna en ees aina ymmärrä miks mietin niitä kuukauden lemppariasuja, koska joka asu tuntuu olevan tavalla tai toisella lemppari. Mitä mieltä te ootte näistä syysasuista? Nousko joku tietty/tietyt selkeesti yli muiden? Ihan superia keskiviikkoa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti