JOS SUNNUNTAI OLIS...


tunne iholla? - Ihan ehdottomasti lämpimät polvisukat koipien lämmikkeenä, vieläpä sen lisäks  pehmeissä lakanoissa peiton alla sekä rentouttava, virkistävä kasvonaamio naamalla.

mielentila? - Rauhallinen, rento ja huoleton. Stressistä ei oo tietoakaan ja kaikki viikon huolet tuntuu kaikkoavan johonkin kaukaisuuteen, jonka ansiosta seuraavaan viikkoon pystyy siirtyyn taas mielen ja aivot nollaten.

maku? - Selkeesti kanelikaakao ripauksella vaniljaa. Tarpeeks maukas ja herkullinen, mutta pehmeä samaan aikaan.

haju? - Kahvin tuoksu heti aamutuimaan.

materiaali? - Pehmeä, pörröinen huopa, joka on ihan älyttömän paksu, iso ja lämmittävä.

vaate? - Se kaikista rennoin yökkäri, joka kaapin perukoilta löytyykään. Tai jos täytyy ihan kotiovesta astella ulkomaailmaan, niin siinä tapauksessa se olis ihana neulemekko.


sarja? - Sanoisin, että joku kestosuosikki kuten Frendit tai 70's show.

ystävä? - Se, kenen kanssa tulee käytyä usein kahvilla tai se, kuka lähtee lenkille ja jonka kanssa voi joko jutella tunteja synnyistä syvistä tai olla välillä ihan vaan hiljaa, mutta rennosti.

tuoksukynttilä? - Kahvin ja vaniljan yhdistelmä. Onko muuten kahvin hajusia tuoksukynttilöitä olemassakaan ja jos on, niin missä?

liikuntamuoto? - Kenenkään ei varmaan tarvii ees sen syvemmin miettiä, miksi tähän kohtaan tulee ihan ehdottomasti jooga. Etenkin yin joogan muistan keväältä tosi rauhoittavana. Hitsi, pääsispä pitkästä aikaa taas joogatunnille...

kosmetiikka-/hygieniatuote? - Kylpypallo! Jos mulla olis kylpyamme, niin hamstraisin isot kasat kylpypalloja ja viettäisin mun sunnuntait vaan kylpien.

herkku? - Kaura-omenapaistos, jonka ohje muuten löytyy täältä.

Ihanaa sunnuntai-iltaa, nauttikaa siitä täysin sydämin. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti