KAAMOSAJAN PUKEUTUMINEN

Oon jo pitkän aikaa halunnut postailla teille kaamosajan pukeutumisesta niin kollaasipostauksen kuin mun omankin vaatekaapin sisällön avustuksella. Ihan ekana voidaan paneutua siihen juurikin näin kollaasipostauksen tiimoilta ja ens kerralla vaatejutuista höpötellessä tuutte varmaan saamaan kurkistusta mun kaamosajan pukeutumiseen, vaikka jokseenkin ootte varmaan asukuvista jo jotain kuvaa siitä saanut. *Postausparin eka osa on toteutettu yhteistyössä Espritin kanssa.

TAKIT

1 / 2 / 3 / 4

Mä oon aina rakastanut erilaisia trenssejä ja villakangastakkeja, joista tähän kollaasiin pääty jo ohi kiitäneen trenssikauden sijaan kasa villakangastakkeja. Pitäis omakin kaivaa pian käyttöön! Vaalea villakangastakki olis ihan älyttömän ihana löytö omiinkin käyttötakkeihin, sillä se näyttäs ihan supersöpöltä neuleiden kaverina ja yhdistämällä vielä jonkun lämpimän huivin kaulan lämmikkeeks. Ruutukuosinen villakangastakki piristäis kovin tylsää takkikokoelmaa ja kollaasissa komeileva ruututakki olis vieläpä väriensä puolesta monikäyttönen. Vasemmalla olevasta takista on muodostunut mun lemppari ja keksisin niin monet yhdistelmät ton takin kanssa juurikin kylmille talvipäiville. Takki on niin pitkä ja sulosen, muhkeen huivin kanssa avoin kauluskaan ei haittais, kun vois vaan uppoutua kumpaisenkin lämpöön pakkasasteilla. ♥

NEULEET

1 / 2 / 3

Kaamosaika on harmautensa takia masentavaa, sillä värejä ei loppusyksystä luonnosta löydä, joten täytyy kompensoida sitä vähän värikkäämmillä neuleilla. Oikeastaan kaikki näistä neuleista menis mainiosti muun muassa nahkahousujen tai farkkujen kaverina, mutta vaaleanpunasen ja mustavalkoraitasen neuleen yhdistäisin mitä luultavammin hameen ja sukkisten kanssa. Tosi söpön yhdistelmän sais myös vaaleanpunasesta neuleesta harmaiden suorien housujen kanssa. Eräälle ystävälle pistin ihan innoissani viestiä kollaasin vaaleanpunasesta neuleesta ja oon jo jonkin aikaa pohtinut, että pitäisköhän ens palkasta vetästä siivu siihen, koska onhan toi ihan älyttömän sulonen ja materiaaliltaankin puuvillaa, joka mun mielestä voittaa akryylin ihan mennen tullen.

RUUTUKUOSI

mekko / hame / valkonen ruutupaita / sininen ruutupaita

Keltään ei varmaan oo mennyt ohi tän syksyn suosituin kuvio. Ruutuja puskee sieltä ja täältä. Mä oon toisinaan tosi hitaasti lämpenevää sorttia kaikille muodissa oleville jutuille ja meinasin ihan viimeseen asti hokee itelleni, että ruutuun en haksahda, mutta mieluusti mä kotiuttaisin esimerkiks ton oikeella puolella olevan ruutupaidan omaankin kaappiin. Puhumattakaan sitten tosta ruutuhameesta, jonka kanssa sopis niin hyvin oikeastaan minkä vaan värinen neule!

PIKKUJOULUMEKKO

1 / 2

Mulla itelläni ekat pikkujoulut oli jo viime viikolla ja päälle eksy nahkamekon sijaan nahkahousut ja eräs punanen, ihan älyttömän söpö pusero. Jos vaan tiedossa olis ollut koko illan ajan samassa kohteessa oleilua, niin varmasti päälle olis saattanut eksyä ehkä samaan asuun jopa kumpaistakin matskua näistä. Ihana nähdä, että sametti ei ollut vaan viime vuoden juttu, vaikka itelläni se tuntu jäävän pukeutumiseen ihan pysyvästi siitä huolimatta, vaikka ei olis ollutkaan.

Onko teillä jo mm. talvitamineet hankittuna? Entäpä asu mietittynä alkanutta pikkujoulukautta ajatellen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti