PIPARMINTUN TUOKSUINEN MARRASKUU

Marraskuuko muka vuoden synkin? Pyh pah sanon mä, koska mun marraskuu on parantunut vaan entisestään jo pelkästään yhdellä niksillä, joka herättää kropan ihan saletisti eloon. Vielä jokin aika sitten vinkkasin blogissa kuorinnasta, jonka ostoa olin harkinnut tosi pitkän aikaa ja nyt sitä on jo tullut käytettyäkin muutamat kerrat.


Kyseessähän on piparminttu-suolakuorinta Flow kosmetiikalta! Pitkän aikaa tää jäi kerta toisensa jälkeen kaupan hyllylle hintansa takia, mutta onneks joustin lompakon nyöreistä tällä kertaa sen verran, että oli pakko hommata, koska tästä on muodostunut ihan lemppari. Arvosteluissa on kuorinnan kerrottu olevan passeli kesälle, mutta purkin ja tuoksunsa ansiosta mä en edes osais käyttää tätä välttämättä kesällä.


Himalajansuola karkottaa kehosta myrkkyjä sekä toimii puhdistavana osasena. Piparminttu taas virkistää ihoa ja parantaa verenkiertoa. Kuorinnan jälkeen viilentävä vaikutus jää iholle sekä iho tuntuu myös ihanan kosteutetulta. Kuorinnan luvataan myös kohentavan mielialaa ja lieventävän ärtyneisyyttä.


Kuorinnan koostumus on semmosen inasen sulaneen jätskin tapanen ja siis toi tuoksuu sekä näyttää muutenkin niin herkulliselta. Purkkiin ei saa päästää vettä, jotta kuorinta säilyy mahdollisimman pitkään, mutta sitä täytyy levittää kostealle iholle ja koostumus on just sellanen, et tota vois läträtä koko purkin verran pelkän koostumuksenkin ansiosta. Parastahan on se, että piparmintun tuoksu jää iholle vielä pitkäksi aikaa kuorinnan jälkeenkin.


Jos siis teidän lähipiiristä löytyy joku kunnon fiilistelijä, luonnonkosmetiikasta kiinnostunut tai ihan vaan hemmottelua kaipaava, niin tässä ihan ehdoton joululahjaehdotus. Mä ite en ainakaan malta odottaa huomiseen työpäivän jälkeiseen suihkuhetkeen, josta spesiaalimman tekee just tää piparminttukuorinta.

Mä taidan lompsia nyt nukkuun, kivaa keskiviikkoa, torstaita tai millon ikinä tätä luetkaan! ♥ Mulla alkaa aivot oleen niin solmussa tästä päivästä, että ei enää ajatukset pysy kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti