6 SUOSIKKIA JUST NYT

Eilen ennen töihin menoa pohdin tän aamun postausideaa ja ajatukset löi vaan tyhjää, kun sit satuin katsastaan ulos just oikeella hetkellä, nimittäin sillon taivaalta sato aika tiuhaankin tahtiin kauniita jättilumihiutaleita. Sitä kelpas ihailla kahvia hörppiessä. Tällä kertaa ette saa listausta suosikkikosmetiikasta saatika muistakaan tuotteista tai tavaroista, vaan ihan semmosista elämänmakusista suosikeista. Sopii hyvin vuodenaikaan ja joulunodotukseenkin, muistakaa tekin olla kiitollisia ihan niistä tavallisista hetkistä. ♥


No se lumi ja ylipäätään lumisade

Tähän kuuluu myös lumen ja lumisateen fiilistely. Itseä välillä harmittaa, jos ei saa fiilistellä lumisadetta ikkunan ääressä tai pääse kuvaileen valosalla saatika uloskaan happihyppelylle. 

Jouluiset puuhastelut sekä niiden suunnittelu

Joulun muistilistalle teinkin oman postauksensa, johon pääset klikkaamalla tästä. Joulujutut on vaan niin parasta tähän aikaan vuodesta enkä vois kuvitella mitään parempaa. ♥ Jokainen joulupuuha, mitä tulee tehtyä, on niin mieluisa ja vieläpä tunnelmaa luova.


Uusien juttujen oppiminen

Muun muassa se neulominen, josta kirjottelinkin jo täällä ja myös vähän uutukaisempana kuvankäsittely, josta taas kirjottelin täällä

Hetket tärkeiden tyyppien kanssa

Leffailta veljentytön kanssa katsoen Aamunkoita, minigolfausta parhaan ystävän kanssa ja Poliisit -maratonia poikaystävän kanssa. Onks mitään parempaa?


Seuraavan vuoden suunnitelmien ja tavotteiden pohtiminen

Rakastan miettiä, että mitä sitä haluais saavuttaa seuraavan vuoden puolella ja inspiraationa toimiikin aikalailla kulunut vuosi, koska kirjotin vuoden alussa mun tavotteista tälle vuodelle ja mitä nyt nopeesti kurkkasin, niin kaikki niistä taitaa toteutuneen.

Lähestyvä talvipäivänseisaus

Odotan vuoden pimeintä päivää, koska sen jälkeen päivät alkaa piteneen, mikä tuntuu varmasti superkivalta. Pimein aika on meinaa väsyttänyt mut täysin ja voisin vaan nukkua kokoajan. Heräämisestä on tullu tosi vaikeeta... Ja mä luulin, että kaamosaika ei vaikuta muhun sit mitenkään ja kaikki on vaan omasta asenteesta kiinni.

Mitä tän hetken suosikkeja teillä on, jos miinustetaan kaikki kosmetiikka ja muu turhake siitä? ♥

2 kommenttia:

  1. Toivottavasi saataisiin eteläänkin pysyvä lumipeite. Kyllä talvella ja etenkin jouluna kuuluu lunta olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy pitää peukut pystyssä, että tulis kunnon lumet! :) Täälläkin eilinen lumisade suli muun loskan mukana ja nyt on taas maa vaan ihan jäässä ja harmaana. :/ Oon ehottomasti samaa mieltä, että talveen ja jouluun kuuluu lumi. ♥

      Poista