ASUIDEOITA UUDENVUODEN VIETTOON

Hyvää huomenta! ♥ Mä päätin ajastaa teille nyt jo lauantaiaamuksi postauksen, sillä pohdin eilen illalla sitä, että mulla on rutkasti ainakin omasta mielestä kivoja postausaiheita, jotka haluan uunista ulos ennen vuodenvaihdetta ja alottaa ideoimisen suht puhtaalta pöydältä taas vuoden vaihduttua. Toki osa aiheista on semmosia, että en edes pystyis postaileen moisista enää parin päivän päästä, joten senkin takia rummutan taas postauksia ulos nää vikat päivät ehkä paristikin päivässä.

Nyt en tosiaan tullut sepostaan teille mun postaussuunnitelmista, vaan uudenvuoden vaatetuksesta! Halusin koota polyvoren avustuksella teillekin asuinspistä ja nää kaikki vaatteet on saman tyylisiä, mitä mun omakin vaatekaappi pitää sisällään, joten helposti voin soveltaa oman vaatekaappini asukkeja tietyn kollaasin asun tuntuessa siltä oikeelta vaihtoehdolta uutenavuotena ja toivottavasti tekin saisitte tästä jotain irti. Kovin kummonen mun uusivuosi ei tuu oleen, mutta jos siltä tuntuu, niin kyllä meinaan punata huulet ja pukea jomman kumman mun samettipaidoista tai sit fiiliksen lähennellessä jotain rentoa taidan vetästä päälle vaan noi yhdet talvitöppöset sekä ihanan neulemekon. 

new year1


Ensimmäisestä asusta löytyy samettia, tekonahkaa ja tekoturkista, mikä on mun mielestä aina niin ihana yhdistelmä. ♥ Pehmeitä, murrettuja ja kovia materiaaleja sekotettuna yhteen. Viime uutenavuotena mulla oli kovin samankaltainen asu, nimittäin just ton bodyn värinen samettitoppi, mutta A-linjasen hameen sijaan oli ihoa myötäilevä yksilö. Tänä vuonna asusta muuttuisi siis vain alaosa.

new year2


Toinen asu onkin housullinen asu, johon yhdistäisin mun kesän jälkeen talviunilla olleet rennot suorat housut viininpunasen off shoulder -samettipaidan kaveriksi. En polyvoresta löytäny yhtäkään viininpunasta samettipaitaa, jossa leikkaus olis ollu lähellekään sama, joten toi violetti saa nyt toimia sen sijaisena. Tosin toi violettikin on ihan tajuttoman nätti ja mieluusti kotiuttaisin omaan kaappiinikin. Harmi vaan, että niitä on jo ihan tarpeeks. ;)

Tähän asuun ajattelin myös kokeilla mun NYXin erästä huulituotetta pitkästä aikaa, koska se viininpunasella sävyllään mätsäis paitaan, mutta ainakaan viimeks se ei levittyny lainkaan nätisti, joten saa nähdä...

new year3


Ja vielä viimeset asuvaihtoehdot, joita oon pohtinut. Vasen asu lämmittää kovin mun mieltä, jos ei oo fiilistä laittaa korkoja jalkaan saatika muutenkaan mitään sen fiinimpää. Itseasiassa tosta oikean puolen asusta oottekin nähneet jo asukuvat blogin puolella ja ne löydät täältä. Mihin asuun sit päädynkään, niin pääasia, että se on säähän sopiva, sillä ajattelin heittää päälleni neulemekon ja paksut sukkikset talvitöppösten kanssa, jos ollaan jalkasin liikenteessä ja jos taas autolla, niin sillon vois ehkä yrittää laittaa vähän jotain parempaakin päälle, vaikkapa sen samettipaidan. Etteköhän tuu kuuleen mun uudenvuoden asusta vielä blogin puolella valinnasta huolimatta!

Onko sulla vielä asua mietittynä huomiseksi? Meinasitko mennä rennommalla vaatetuksella vai ajattelitko laittautua oikein kunnolla? Pitäkää paras vuoden tokavika päivä! ♥

2 kommenttia:

  1. Toi ykkonen on ehdottomasti mun lemppari näistä asuista! Ihastuin tohon samettiseen bofysuittiin :3 Mä en vielä ollenkaan tiedä mitä pukisin, sillä en tiiä mitä on tapahtumassa. Se kai selviää tarkemmi sitten huomenna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi body on kyllä niin nätti! ♥ Ja siis mulla meni koko vuodenvaihde ihan vaan yökkäreissä, vaikka suunnitelmissa oli punata huulet ja mitä kaikkee. :D Ei ihan menny suunnitelmien mukaan, mutta ei se kai oo niin justiinsa.

      Poista