BLOGITIIMI - RENTO PÄIVÄ MUN KANSSA

Mun on pakko myöntää heti alkuun, että tän kuukauden blogitiimipostaus tuli ihan liian nopeesti, koska multa tuntuu marraskuun myllerryksessä myös ajantaju kadonneen, hah. Onneks nyt saattekin sit vähän rennommasta päivästä juttua, mikä on ihan kiva mun mielestä, koska aina ei tarvii eikä saakaan olla kokoajan menossa saatika tekemässä ja tämmösiä rentoilupäiviäkin täytyy pitää! 

06:40 heräsin, vaikka tiedossa olikin vapaapäivä ja herätyskello olis pirahtanut soimaan vasta kasilta. Viime aikoina mulla on ollut tapana aina aamusin kurkata heti herättyäni ikkunasta, että onko siellä lunta ja tää aamu oli taas semmonen, kun sai pettyä lumettomuudesta. Pettyneenä suuntasin sit napsauttaan kahvinkeittimen päälle, jonka jälkeen aloin katsoon vaan lastenohjelmia ja selaileen kännykkää.

08:45 aloin valmistautuun päivään; meikit nassuun ja vaatteet vaihtoon, sillä vähän ennen 11 koittais lähtö Tampereelle. Käytiin Tampereella napsasemassa asukuvat ja sit heitin Henkan juna-asemalla, josta saavuin yksikseni takasin kotiin.


12:15 olin kotona, jollon ensin vähän siivoilin ja sen jälkeen aloin napsiin muutamia blogikuvia sekä kirjotteleen postausta. Selasin kans samalla otetut asukuvat läpi, joista ei kyllä sit mitkään onnistunu! Vasta parin tunnin kuluttua oli blogijutut tehtynä ja lueskelin hetken pääsykokeisiin.

14:35 olikin pääsykokeisiin lukemiset siinä, sillä keskittyminen ei tänään riittänyt enempään ja napsautin pleikkarin päälle, koska halusin Netflixistä laittaa jonkun joululeffan pyöriin. Arpaonni osu tällä kertaa erääseen leffaan, jossa näyttelee yks mun lempparinäyttelijöistä, nimittäin Lacey Chabert! Saatte multa myöhemmin postausta joululeffasuosituksista... ;)


16:20 aloin leffan loputtua väkertään vegaanista riisipuuroa, josta itseasiassa kirjottelinkin reseptiä omaan postaukseensa jo eilen. Riisipuuron valmistumisen ajan lueskelin taas vaan blogeja ja pohdin vaan sitä, että onnistuukohan puuro tällä kertaa edelliskertaa paremmin...

17:45 puuro ulos uunista ja tosiaan reseptipostauksessa jo kerroinkin, että siitä tuli ihan täydellistä! Mulle tuttuun tapaan puuron päälle eksyi paaaljon kanelia ja ceyloninkanelia vielä sietääkin laittaa oikein reilulla kädellä, kun makeasta maustaan huolimatta on silti kovin mieto verraten siihen kaneliin, johon ollaan totuttu. Teemaku, joka tuli ensimmäisen päivän joulukalenteriluukusta oli hieman pettymys. En tiedä annoinko teen tekeytyä liian kauan vai mistä johtui, mutta siitä tuli ihan järjettömän kitkerää.

Riisipuuroa nauttiessa kattelin tv:stä samalla Olipa kerran -sarjaa, joka oli yhessä kohtaa ihan mun lemppari, kun ekoja kausia tuli seurattua aikoinaan just tv:stä. Aattelin, että jossain kohtaa varmaan alottasin kattoon sarjaa Netflixistä uudestaan, sillä sieltähän löytyy nykyään kyseisen sarjan kaikki kaudet.


18:30 alotin taas tekeen vähän blogijuttuja, sillä valmistelin seuraavalle aamulle juurikin tuon riisipuuroreseptin.

20:25 lähdettiin äidin ja isoveljen kanssa käväseen kaupassa, jollon ostoskoriin eksykin pari purkkia iKaffea, pari purkkia chilitonnikalaa (♥), suodatinpusseja ja joulukarkkeja lähinnä muulle perheelle, koska itehän vediin 700 gramman eestä karkkia nassuun parin päivän aikana, hups... Kotiin tullessa alotinkin töllöttään sohvaperunoita ja siis se on ehkä paras sarja ikinä, niin samaistuttava. ;D

Menin aika aikasin nukkuun, mutta silti vielä ennen unille menoa katsoin jakson Gilmoren tyttöjä ja sit alkokin silmäluomet painua kiinni niin tiukasti, että simahdin. 

Vietä rentouttava sunnuntai-ilta ja käy lukemassa myös Sinin ja Kristan päivistä! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti