JOULUVIIKON SUUNNITELMAT

Jo ens viikolla on jouluaatto! Mulla oli vaikka ja mitä suunnitelmia sekä pohdintoja joulukuulle juuri ennen joulua, mutta johonkin tää odotusaika on taas vaan vierähtänyt. Toisaalta onhan tässä vielä sentään viikko aikaa, joten ei tarvii hötkyillä. Silti hötkyilen, mut joulun suhteen se on aina semmosta kivaa hötkyilyä. Tän postauksen julkasuajankohdastakin voi jo päätellä, kuinka innokkaasti odotan ens viikkoa...


Aion...

leipoa vielä ainakin kertaalleen pipareita ja joulutorttuja! 

taputella pari työvuoroa pakettiin, jonka jälkeen mulla onkin pieni joulubreikki töistä.

juhlistaa poikaystävän kanssa meidän vuosipäivää ja viettää jonkin sortin joulun kaltasta päivää yhdessä, koska me ollaan aina joulut omien perheidemme kanssa.

leipoa ja rakentaa piparkakkutalon veljentytön kanssa.

suunnata veljenpojan kanssa katsoon uusimman Star Warsin.


shoppailla vielä viimesetkin lahjat!

käydä jouluruokaostoksilla tarpeeks ajoissa ja sitä ennen täytyy myös miettiä ostoslistan sisältö.

viettää perjantaina joululeffailtaman veljentytön kanssa.

etsiä Tampereen joulutorilta ostamilleni mehiläisvahakynttilöille jonkun kauniin alustan, jotta saan ne joulunajaksi meidän keittiönpöydälle.

tehdä joulusiivouksen luultavasti ripotellen juttuja eri päiville, koska oon semmonen projektista toiseen syöksyjä ainakin kotijuttujen suhteen.


Kieltämättä aika kiva viikko tiedossa ja listalta jäi varmaan miljoona muuta juttua listaamatta, koska en just nyt niitä muista, mutta takaan, että jos viikko on onnistunut, niin saatte kuulla siitä blogissakin. Mitä teidän jouluviikko tulee pitään sisällään?

4 kommenttia:

 1. Hirveästi sulla on vielä tekemistä, mutta kaikki tosin mukavia ajanvietteitä. Toivottavasti saadaan piparkakkutalosta kuva blogiin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks noi on tommosta pientä ja kivaa joulusta! ♥ Ja joo piparkakkutalosta tulossa kuvia kans! ;D

   Poista
 2. Sun tuleva viikko ei kuulosta yhtään hassummalta♥ Ihanaa, että sulla on vapaata töistä tossa joulun ympärillä, niin pystyt rentoutumaan ja rauhoittumaan :') Mun pitäisi käydä joululahjaostoksilla ja sitten suunnata vanhempien luokse joulun viettoon! Haha mulla on ens viikko tosi kaverien täyteinen, sillä kaikki vanhat kaverit ovat myös menossa nyt tulevalla viikolla joulun viettoon, niin tulee sitten nähyä heitä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivasti tuli nää vapaat tähän. ♥ Ja sun viikko kuulostaa kans kivalta. ;) Varmaan ihana nähä vanhoja kavereita pitkästä aikaa. ♥

   Poista