LIGHTROOMIN OPETTELUA

Rentouttavat sunnuntaihuomenet! ♥Muistatteko vielä loppukesästä, kun puhelin Lightroomin hommaamisesta? Kokeiluversio oli kovassa käytössä, mutta maksullisen version ostamista lykkäsin ja lykkäsin, kun perjantaina sit päätinkin sen vihdoin hommata. Aloin välittömästi muokkaileen kuvia, joita multa jo kuvakansioista löytyi ja perehtyyn vähän paremmin Lightroomin saloihin. 

Vaikka vieläkin tunnun olevan peukalo ihan keskellä kämmentä noiden muokkailujen kanssa, niin oon mä jo joitain kuvia saanut muokkailtua mielestäni ihan kohtuullisin tuloksinkin! Ja hei, oon oppinut tekeen kahden kuvan kollaasin sekä myös muuttaan kuvien koon, hahah. Ei ihan hirveen vaikeita juttuja, mutta nekin vaati multa aikamoista säätöö. Halusin nyt esitellä teille pari muokattua kuvaa raakaversioiden rinnalla ja mä vaan toivon, että jos sinne ruudun toiselle puolen eksyy jotain Lightroom- tai ylipäätään kuvankäsittelyeksperttejä, niin kaikki vinkit on tervetulleita!


Vasemmalla muokattu versio ja oikealla taas raakakuva.


Veikkaan, että näiden tämmösten maisema- ja luontokuvien muokkaaminen on vielä suht helppoa verraten asukuviin, koska perjantaina yritin illalla minipäikkäreiden jälkeen muokkailla näitä asukuvia uusiksi Lightroomilla, mutta en päässyt ainakaan vielä omaa silmää miellyttävään lopputulokseen, joten täytyy yrittää uudestaan paremmalla ajalla ja viimeistään sit ens asukuvien napsimisen jälkeen. Opettelu on ollut ja varmasti tulee oleenkin ihan superhauskaa enkä malta todellakaan odottaa sitä, että millasta jälkee tuun saamaan jonkin ajan kuluttua, kun haltsaan ehkä hitusen paremmin ton ohjelman.

Bloggaajatoverit, mitä kuvanmuokkausohjelmia teillä on käytössä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti