MIKÄ JOULUKALENTERI VALIKOITUI TÄNÄ VUONNA?

Moi jo toiseen kertaan tän päivän aikana! Mun piti viime kuun puolella vinkata teille mun ihanasta joulukalenterilöydöstä, jonka hankkiminen tosin oli suuren mietinnän takana. Jos tarkkoja ollaan, niin en siis just nimenomaan tän kalenterin hankintaa joutunut pohtiin pitkään, koska se oli aika varmaa sillä sekunnilla, kun tän Sokokselta bongasin, mutta pohdin siis ihan aluks kosmetiikkakalenterin ostamista. Luin kumminkin monista kalentereista sisällön, koska enhän mä nyt halua pulittaa noin satasta semmoseen, mistä en saa itelleni oikeastaan mitään ja monissa kosmetiikkakalentereissa ei miellyttänytkään tuotteet, joten ne olis jäänyt vaan turhakkeina pyöriin kaiken muunkin turhan tavaran keskelle. Enhän mä edes oo hirveen kova meikkaankaan, joten en edes tiedä miks ne mua niin kovasti houkuttelee. Ehkä kumminkin vielä jonain jouluna hommaan jonkun luonnonkosmetiikkakalenterin. Sellanen olis aika pähee!Teejoulukalenterin ulkokuorikin oli jo niin kaunis, että eihän tätä voinut olla kotiuttamatta. Mikä parasta, tässä on vielä joulupäivällekin oma luukkunsa. ♥ Voisin ehkäpä keräillä teille jonkun koosteen parhaimmista teemauista tai muuta vastaavaa lähempänä joulua, koska mun tietääkseni kaikki kalenterin teemaut on saatavilla myös ihan omina paketteinaan kaupasta.


ETS on mulle tuntematon teemerkki, johon oon kumminkin halunnut tutustua paremmin. Se menee hyvinkin samaan kastiin Clipperin ja Pukan kanssa, sillä esimerkiks nää joulukalenterinkin teet on luomua sekä tuotantoketjussa välitetään kaikesta ja kaikista. English Tea Shopin omilla sivuilla on avoimesti kerrottu muun muassa teiden alkuperästä ja työntekijöiden oloista.


Teet tulee söpöissä pikkubokseissa ja niitä löytyy kalenterista yhteensä 13 eri makua! Joulukalenteri on onneks myös sellanen, että tuunailemalla sen saa käytettyä uudelleenkin, kun vaan ite keksii jotain luukkujen täytteeksi. Aattelinkin, että voisin säästää tän ens vuotta varten ja tehdä jollekin joulukalenterin täyttäen tän pienillä ylläreillä.

Ensimmäisen kupposen taidan siemailla vasta illemmalla, kun oon saanut tarpeekseni pääsykoekirjasta ja muistiinpanoista tältä päivää. Nyt tosiaan täytyykin suunnata lukeen, että ei ihan hirveen myöhäseen mee sen tiimoilta. Ihanaa perjantaita! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti