SEIKKAILU HIEDANRANTAAN

Jo edellisen postauksen asukuvista mahdollisesti voi huomata, että eilen käytiin pyörimässä Tampereen Hiedanrannassa. Uusi kaupunginosa on mulle ja poikaystävälle jo keväältä tuttu, kun haluttiin käydä kurkkaamassa Hiedanrannassa sijaitsevaa kartanoa ja muun muassa tämän postauksen asukuvat on napattu kartanon vieressä kulkevalla kävelytiellä, josta on muuten aika upeet näkymät järven vastapuolelle.


Tällä hetkellä entistä tehdasaluetta hyödynnetään muun muassa tapahtumien järjestämiseen, mikä on mun mielestä tosi hieno juttu, sillä pitkän aikaa tehdasalue oli täysin tyhjänpanttina ennen kuin Tampere sen omakseen osti. Täältä voit käydä lukemassa lisää väliaikasesta (ja tulevasta) Hiedanrannasta.


Hiedanrannan graffitiseinät on niin mahtavia ja täynnä paljon upeita, värikkäitä graffiteja, että täytyy taas joku harmaa päivä käydä tutkimassa inasen paremmin aluetta. Eihän tuolla voi meinaa vaipua synkkyyteen! Eilinen visiitti jäi lyhyeks näppien jäätyessä turhankin nopeesti, sillä molemmat oltiin unohdettu hanskat kotiin. Harmi, että ne ei sieltä käsin oikein lämmitä.


Tamperelaiset ohoi, ootteko käyneet jo tutustumassa tulevaisuuden kaupunginosaan?

3 kommenttia:

 1. Tuttu paikka on! :) Siellä Kartanolla saakka en ole koskaan (vielä!) käynyt, mutta just näissä maisemissa, mistä sä oot oikein kivoja kuvia räpsinyt on tullut käytyä useamman kerran! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti siellä kartanollakin käydä! Mä en oo ikinä sisälle asti päässyt (eikös siellä oo ainakin joku kahvila?), mutta ulkopuolta on tullut käytyä pällistelemässä paristikin. :D Toi tehdasalue graffiteineen ja se kartano on kyllä Tampereen helmiä. ♥

   Poista
 2. Kartanolla on kahvila :) huomenna voi tulla myös tapahtumavieraaksi siihen Kuivaamon puolelle! Kello 16 eteenpäin myyjäiset ja klo 18 alkavat sirkusesitykset.

  VastaaPoista