11 TAVOITETTA VUODELLE 2018

Ihanaa alkanutta vuotta! Ajattelin heti ensimmäisen päivän kunniaks asettaa itselleni 11 pienempää tavoitetta vuodelle. Koen, että pienemmät tavotteet on helpompi saavuttaa ja pienemmällä vaivalla, joten miks en listais suoraan kaikkia tällä hetkellä mielessä pyöriviä juttuja tähän ihan yksittäisinä tavotteinaan. Lisäksi vielä se, että yleensä niistä pienemmistä tavotteista syntyy suurempi kokonaisuus, joten sen takia oon leikellyt ne isommat jutut pienempiin osiin sen sijaan, että olisin esimerkiks tavoitellut pelkkää kirjottamisen vuotta tai toivonut voivani paremmin niin unen tiimoilta kuin sosiaalisestikin. Saavutettuani yhden voin siirtyä seuraavaan tai mahdollisesti saavutettuani kaikki voin keksiä jotain uutta tilalle.


NUKU PAREMMIN

Unijutut täytys todellakin ihan ykkösenä saada kuntoon! Onneks oon nukkunut kaks edellistä yötä jostain syystä tosi hyvin, joten täytyy toivoo, että se myös jatkuu samalla linjalla. Oon nyt ollut oikeesti virkee pitkästä aikaa ja fiilis on ihan voittamaton. ♥

NÄÄ ENEMMÄN KAVEREITA

Kuten mä jo edellisessäkin postauksessa mainitsin, että väsymyksen takia en oo yksinkertasesti jaksanu panostaa toisinaan kunnolla kaverisuhteisiin, mutta nyt siihenkin on tultava muutos. Tällä viikolla oon vapaiden kunniaks näkemässä ainakin paria kaveria, joten ihan hyvällä startilla sen suhteen uuteen vuoteen! Treffattuani kaikki toverit täältä suunnilta pitäis alkaa miettiin myöskin visiittiä Jyväskylään työvuorojen antaessa myöten.

PYRI POSTAILEMAAN AKTIIVISESTI

Haluaisin pyrkiä siihen, että ulos tulis postaus vähintäänkin joka toinen päivä, koska nytkin tää postailu on sujunut niin moitteitta, mutta en siltikään halua luoda mitään paineita siihen. Eli aktiivisesti postailua, mutta sillee oman fiiliksen mukaan.

SEURAAVA ASKEL OPISKELUPAIKAN SUHTEEN

Eli toisin sanoen lue pääsykokeisiin, selviä niistä edes suht kunnialla ja toivottavasti kesällä kuuluis ilosia uutisia opiskelupaikan tiimoilta. Vähän nyt täytyy moittia itseä, sillä mun piti tänään herätä aikasin kirjotteleen tää postaus ja lueskeleen pääsykokeisiin ennen työvuoroa, mutta nukuinkin aika pitkään, koska menin vasta myöhään nukkuun ja kello on jo puoli 11 tätä kirjottaessani. Onneks ehdin kumminkin lukeenkin vielä ennen töitä, mutta kumminkin! Huomenna täytyy vähän tsempata.

ETSI KÄMPPÄ

Meillä on ollu jo pitkään etsinnässä asunto ja vihdoin, jos tänä vuonna sellasen löytäis. Joissain asunnoissa vuokra taas tuppaa oleen turhan suuri ja sillon turhauttaa edes muuttaa moiseen, kun ainakin itse tulee ajateltua vähän niinkin, että jos vaan vois jo ostaa omistusasunnon, niin nekin rahat menis ennemmin hyödyks kuin taas vuokraa maksaessa.

OSTA UUSI SÄNKY

Meillä on ollu jo ihan liian pitkään ihan liian pieni ja huono sänky, joten tää liippaa aika likelle ykköskohdan tavotetta, sillä unenlaatuun vaikuttaa merkitsevästi myös esimerkiks se sänkykin. Uus sänky tulee hankittua luultavasti vasta muuton yhteydessä, joten sitä odotellessa.


ÄLÄ TINGI LAADUSTA

Haluan jatkaa blogin suhteen samaa linjaa kuin viime vuonnakin ja luoda tänne ainoastaan semmosta sisältöä, minkä koen olevan laadukasta. Hyviä kuvia ja huoliteltua, virheetöntä tekstiä. Välillä tulee varmasti hairahdettua tältä tieltä, mutta noin kokonaisuudessaan haluan blogin olevan laadukas eikä esimerkiks postauksien tarkistamisesta kirjotusvirheiden varalta saa koskaan tinkiä.

JATKA ASUKUVIEN AHKERAA KUVAAMISTA

Oon nauttinut tosi paljon saadessani jakaa mun yhdistelemiä asuja teille ja haluan jatkaa alkaneen vuoden ihan samalla linjalla. Mulla kumminkin on kaappi pullollaan ihania vaatteita ja asuja, joita tulee käytettyä nykyään oikeastaan ihan liian harvoin töiden takia, joten tällä tapaa voin palata niihin asuihin, koska rehellisesti sanottuna en muistais varmaan yhtäkään asua vuoden ajalta, jos en olis ikuistanut niitä. Asukuvia voi sit hyödyntää tulevaisuudessakin.

TAVOTTELE TÖIDEN TIIMOILTA SITÄ, MIKÄ TUNTUU HYVÄLTÄ

Tällä hetkellä hyvältä tuntuu se, että pääsisin tän vuoden aikana lähemmäs kirjotushommia ja pääsisin kirjottaan edes yhden tai pari palkallista juttua johonkin lehteen. Oon vähän yrittänyt selvitellä, että miten se onnistuis, mutta ainakaan vielä en oo onnistunut tekeen mitään asian eteen ja työläs toi projekti tulis oleen.

ALOITA PÄIVITTÄMÄÄN INSTAGRAMIA AKTIIVISEMMIN

Somettoman viikon jälkeen instagramia on tullut päiviteltyä ihan liian harvoin ja voisin liittää sen taas blogiinkin, jos vaan alkaisin vähän useammin päivitteleen kuvia. Ajattelin, että vähintäänkin yksi kuva viikossa olis hyvä postailla, mutta miksei useemminkin, jos siltä tuntuu. Muthan löytää instagramista nimellä hellevimediheli. Tällä hetkellä tili taitaa olla yksityisenä, mutta varmaan jossain kohtaa vaihdan sen julkiseks.

TEE JOKA PÄIVÄ JOTAIN VUODEN TAVOTTEIDEN ETEEN

Tavotteethan ei toteudu, jos niiden eteen ei mitään tee, joten yhtenä mun tavotteista on tehdä jotain joka päivä noiden ylläolevien tavotteiden eteen! Ei oo paljon vaadittu, että edes joku ele päivittäin ja sillä linjalla oonkin heti alottanut tänään. Täytyy vaan pitää tää mielessä vuoden ympäri.


Toivon, että vuosi olis kaiken kaikkiaan yhtä hauska, mitä mulla selkeesti oli tässä vikassakin kuvassa! Onko teillä tavotteita alkaneelle vuodelle?

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä tavoitteita sulla, aika samoja löytyy täältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, et oot kans asettanu tavotteita tälle vuodelle! Nyt vaan toteutteleen noita. :D

      Poista