20 KYSYMYSTÄ JA VASTAUSTA

Ihanaa maanantaita ja alkanutta viikkoa! ♥ Toivottavasti sulla on ollu kiva päivä. Mulla vierähti tää päivä vapaalla ollessa ja aika tuntuu menneen niin hurjaa vauhtia, koska varmaan tunnin ajan googlettelin sormet syyhyten kivaa blogihaastetta, mikä tuntu lähinnä kymmeneltä minuutilta kunnes vilkasin kelloa. Aina toisinaan törmään kivoihin blogikyselyihin ja -haasteisiin, mutta ajattelemattomuuttani en koskaan kirjota niitä mihinkään ylös tai edes klikkaa postausta kirjanmerkkeihin... Eihän se edes olis niin kova vaiva. Tän haasteen mä löysinkin Marjukan blogista!


Mitkä kirjat hyllyssäsi huutavat luetuksi tulemista?

Tällä hetkellä mulla on luettavana edelleen Let it snow, mutta seuraavana hyllyssä odottelee vuoroaan Jarmo Liukkosen Psyykkinen vahvuus.

Oletko tapojesi orja?

No oon kyllä ja pidän niistä turhankin tiukasti kiinni.

Pidätkö siitä, että ihmiset puhuvat suoraan vai kaunistellen?

Mieluusti kuulen aina sen rehellisen version sanottavasta. Suoraan puhun lähimmille kavereille ja poikaystävälle, mutta vähän tuntemattomammille taas turhankin kaunistellen toisinaan ja musta tuntuu, että mullekin sen takia sanotaan asiat vaaleenpunasen suodattimen läpi.

Missä asennossa nukut?

Tykkään nukkua selällään, mutta silti nukahdan aina oikeelle kyljelleni.

Onko sinulla tunnuslausetta?

Totuus tulee Hellevin suusta.


Nimeä asia, joka ärsyttää sinua eniten?

Nykyään ehkä eniten koen ärsytystä siitä, miten hidas prosessi se on, kun tavottelet asiaa x ja teet paljon töitä sen takia, mikä ei välttämättä heti tuota tulosta. Tai ei se ehkä niinkään ärsytä, vaan ennemminkin turhauttaa ja mä kun tuppaan oleen maailman kärsimättömin ihminen. Silti se on paras fiilis, kun tiiät, että saat tehdä tai oot jo tehnyt jotain saadakses joskus sen tavotteen saavutettua.

Onko sinulla vanhoja kortteja tai kirjeitä?

En itseasiassa oo ihan varma onko enää. En oo ainakaan nähnyt pitkään aikaan moisia. Nyt tosin säästin muutamat joulukortit ens joulua varten, koska ajattelin hyötykäyttää niitä joulukorttiaskarteluissa.

Pahe, josta nautit liikaa luopuaksesi siitä?

Kahvi. Mun pitäis ihan tosissani vähentää sitä rutkastikin, mutta kun ei vaan pysty...

Mitä sinun tulisi tehdä enemmän?

Urheilla... Kiitos väsymyksen kaikki urheilu on jäänyt, mikä taas väsyttää vaan lisää. 

Mikä on paras uutinen, jonka olet saanut?

Miks koen, että tällasta ei olis vielä tullutkaan, vaikka elämässä on tapahtunu hienoja juttuja. Ehkä sitä odottaa kokoajan jotain erityistä, jonka voin sitten vastata tähän. Viime vuodelta ainakin muistan parhaimpien uutisten olleen aina sairaalareissujen aikana, kun sai kuulla isän olevan parempaan päin.


Luotatko ihmisiin?

Lähtökohtasesti luotan jokaiseen ja en oo vielä kertaakaan joutunut tätä katuun.

Mitkä ovat lempielokuviasi?

Kaikki romanttinen menee turhankin hyvin ja kauhuelokuvat on ihan parhautta, jos vaan uskaltaisin niitä katsoa yksin. Onneks on kumminkin erään ystävän kanssa tapana käydä useimmiten uusimmat kauhuleffat katsomassa.

Kun olit lapsi, miksi halusit tulla isona?

Laulavaks lääkäriks. Toki myös poliisiks halusin jossain kohtaa.

Kummassa asuisit mieluummin: kaupungissa vai maaseudulla?

Oon kaupunkityttö henkeen ja vereen, joten kaupungissa. Rakastan kumminkin rauhaa ja maalla vietetyt kesäviikonloput on aina ollut täynnä omaa tunnelmaansa, joten mieluusti voisin hommata vaikkapa jonkun mökin jostain kauempaa.

Kuka elämässäsi on vaikuttanut sinuun eniten?

Vanhemmat ja isot sisarukset tottakai. Nykyään taas en oikein tiedä. Voisin sanoa, että poikaystävä, mutta toisaalta en tiedä onko se vaikuttanut muhun ihmisenä. Ehkä oon vähän rohkeemmin kumminkin uskaltanut olla oma itseni, koska tiedän sen, että on ainakin joku, joka selkeesti rakastaa mua tämmösenä kuin oon.


Mikä on lempivitsisi?

Mulla ei kyl oo lempivitsiä! Pitääks mun nyt alkaa googletteleen, jotta tiedän vastauksen ens kerralla, kun tätä kysytään..!?

Mikä eläin olisit?

Meinasin eka vastata, että ihan saletisti marsu, koska oishan se nyt kauheen ihanaa vaan köllötellä ja olla hellittävänä päivät pitkät, ruoka tuodaan nassun eteen ja ainoona työnä on jalotella päivän aikana jonkin aikaa, jotta et ihan laiskistu. Toisaalta taas mussa on se toinenkin puoli, joka haluais heittää tähän jonkun tosi päämäärätietosen eläimen kuten vaikkapa jotkut petoeläimet, jotka tietää tasan mitä ne haluaa. Olisin varmaan joku näiden kahden risteytys?

Jos saisit kokeilla mitä tahansa ammattia päivän, mitä kokeilisit?

Ehdottomasti kokeilisin päivän ajan olla toimittaja, sillä haluaisin tietää tuntuisko se sillonkin niin omalta jutulta kuin nyt oon aatellut.

Mitä huomaat ensimmäiseksi ihmisessä?

Yleensä ihmisen ilme kertoo paljon jo ennen, kun se ees ehtii avaan suutaan, joten kiinnitän huomioo esimerkiks tapaamishetkellä nimenomaan ilmeeseen ja sama juttu sen jälkeen, kun itse oon sanonut jotain, koska siitä näkee sen todellisen reaktion.

Millaisista lomista pidät?

Lomista ihan ylipäätään. Semmosista rennoista lomista, jollon ei oo huolen häivää. ♥

Mä taidan nyt suunnata litkiin vettä ja ehkäpä jopa venytteleen pitkästä aikaa. Viettäkää kiva maanantai-ilta! ♥

2 kommenttia:

  1. Tosi ihanat kuvat ja hyvin vastailtu! Ois kyllä hauska nähä marsun ja petoeläimen risteytys haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! ♥ Joo mäkin haluaisin nähä, että mimmonen se yhdistelmä olis... :D Varsin mielenkiintonen kombo saattas olla.

      Poista