KUINKA PALJON VOI TÖRSÄTÄ VIIKOSSA PUOLIHUOLIMATTOMUUTTAAN? / Rahapäiväkirja viikolta 4


Maanantai - Suunnattiin erään kaverin kanssa Itsudemoon lounaalle, josta pulitin 14 euroa. Sen jälkeen pyörähdettiin Sokoksella, josta ostin vartalovoiteen, jolle jäi hintaa 5 euroa ja kauppareissuun uppos noin 28 euroa. Maksoin myös erään laskun, johon meni 20 euroa.

Tiistai - Töissä ostin eväitä, joihin sain meneen 5,49 e ja illalla suuntasin vielä kauppaan ostaan iltapalaa töiden jälkeen sekä tarvitsin myös uuden shampoon ja hoitsikan, jotka makso yhteensä 15,16 euroa.

Keskiviikko - Töissä eväisiin törsäsin (taas) 10,41 euroa ja töiden jälkeen parin päivän ruokaostoksiin 33,66 euroa sekä illalla vielä 1,57+0,87 euroa kivennäisveteen ja kaakaoon treffatessa erästä ystävää.

Torstai ja perjantai - 0 euroa.

Lauantai - Käytiin Crazy golfissa pelaamassa minigolfia, jollon meni vajaa 20 euroa, koska kierroksen lisäksi ostin itselleni vielä breezerin ja sen jälkeen suunnattiinkin Panchoon syömään, jonne uppos vajaa 14 euroa.

Sunnuntai - Ruokakauppaan uppos vajaat 30 euroa, kun käytiin ostelemassa alkuviikoks ruuat ja 10 euroa, kun päätettiin pitää vapaapäivä ruuan väsäilystä tilaamalla safkaa kotiin.


Yhteensä viikon aikana onnistuin törsään siis noin 208 euroa, mikä tuntuu ihan hullulta. Toisaalta viime viikolla tuli syötyä normaalia enemmän ulkona ja nähtyä ystäviäkin useana päivänä, jollon toisinaan rahaa kuuluu just syömiseen tai johonkin aktiviteettiin. En ees tosiaan viikon aikana aatellut, että rahaa palais yhteensä noin paljon ja onhan toi jo sellanen summa, jolla sais esimerkiks kuukauden safkat ostettua, jopa vähän enemmänkin. 

Edelliseen rahapäiväkirjaan raapustin siitä, että alkaisin tekeen aina kuukausittain palkkalaskelman saadessani kuukausibudjetteja, mutta tiedättekö... Joka kerta palkkalaskelman kilahtaessa netpostiin en oo muistanut koko hommaa lainkaan. Ehkä nyt yritän tsempata. Edelliseen rahapäiväkirjaan voit klikkailla itses tästä.

Ootko sä koskaan laskenut kuinka paljon onnistut kuluttaan viikon aikana ja ylipäätään pitäny kirjaa siitä mihin ne rahat menee?

2 kommenttia:

  1. Hyvä ja mielenkiintoinen postaus! :) Tällainen rahapäiväkirjan pitäminen olisi mullekin usein tosi hyödyllistä haha :D Mutta joo, oot oikeessa että jos näkee kavereita usein jossain keskustassa kahvitteluiden tai syömisen yhteydessä, rahaa voi upota yhteenkin viikkoon todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis kans ottaa tästä melkein tapa, että ei tuu just tällasia kunnon törsäilyviikkoja joka viikosta... :D Mut jep, usein sitä kumminkin just tuppaa tekeen jotain, mikä maksaa.

      Poista