TYÖ, KOULU, TERVEYS & BLOGI - MITEN MENEE?

Viimeset parin päivän vapaat tältä kuulta lusittiin viime sunnuntaina ja maanantaina, joten nyt on tiedossa pelkkiä yhden päivän vapaita siellä täällä jonkin aikaa. En suinkaan valita, koska tätähän mä halusin välivuodelta; tehdä mahdollisimman paljon töitä ja ansaita rahaa sekä tykkään ihan superisti olla just tuolla töissä ihanien asiakkaiden ja työtoverien ansiosta.


Tässä välivuoden ohella oon onneks saanut kivan työn lisäksi työstää myös blogia, jota voin sanoa rakastavani, mutta johon panostamiseen tarvitsisin vielä enemmän aikaa. Viime vuonna yritinkin aina pyhittää monen päivän vapaista joko yhden päivän kokonaan vain blogille tai sit ripotella jokaiselle vapaapäivälle jotain blogihommia, vaikka enemmänkin tuli tehtyä, sillä eihän ne postaukset ihan tosta noin vaan tekemättä mitään syntyneet. Tänä vuonna mä haluan taas enemmän; haluan kehittyä kuvaajana, kirjottajana ja ihmisenä ylipäätään, joten kovasti oon pohtinut, että mitä mun pitäis tehdä asian suhteen ja miten saisin nostettua vaihdetta. Yks oljenkorsi on käytettävissä just nyt parhaillaan ja innolla haluan nähdä vaikuttaako se blogiin ja muhun mitenkään. Toivon, että vaikuttaa, mutta tiedän, että tää on semmonen asia, minkä suhteen täytyy uhmata mun perusluonnettani ja yrittää kerrankin elämässäni olla kärsivällinen.


Alkuvuosi on alkanu sosiaalisin puolin tosi hyvin ja rehellisesti voin sanoa, että oon ollu onnellisempi, mitä pitkään aikaan. Pientä väsymystä on ollu ilmassa, joten täytyis priorisoida uudelleen mitkä jutut olis tärkeimpänä listalla aina minäkin päivinä, koska tosiaan en osaa tasapainotella blogin, töiden, ihmissuhteiden, liikunnan ja pääsykokeisiin lukemisen välillä muuten lainkaan... Joko panostan kunnolla niihin pariin pitkän aikaa ja muut jää huomiotta, mikä on niin turhauttavaa. Kumminkin jokainen noista kuuluu (tai pitäis kuulua) mun elämään just nyt. Pohdin aina, että saako muut pysyyn pakan koossa ja ittensä järjissään vähälläkin energialla, kun tehtävälistalla olis jatkuvasti asioita, jotka pitäis hoitaa ja niissä pitäis kehittyä? Niin ja kun mistään ei halua luopua. Vuosi on siis kaiken kaikkiaan alkanut hyvin kiireisissä merkeissä, mutta sillee hyvällä tapaa, vaikka uupunut oonkin ollu. Parantamisen varaa olis aikataulutusten ja päivien suunnittelun suhteen, jotta saan pidettyä kaikesta haluamastani tiukasti kii sekä tottakai niitä hyviä unia, joita toisinaan etsin edelleen.


Miten sun alkuvuosi on mennyt? ♥

LUE MYÖS:


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva kirjoitus ja mullakin on samoja fiiliksiä blogin suhteen! Mä oon tosi tavoitteellinen ja haluan vaikka ja mitä. Välillä pitää muistuttaa itseäni, että relaan ja rauhoitun. Kaikkea ei voi aina saada heti ja kaikkea ei aina ehdikään tehdä heti. Onneksi on koko loppu elämä aikaa kehittyä ja keksiä uusia tavoitteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Täytys osata himmata ja todeta, että kaikkea ei tarvii tehdä heti. Ja ite tunnun passivoituvan välittömästi, jos mulla on ihan liikaa tekemistä kokoajan. Täytys osata pilkkoo kaikki realistisesti omalle ajalleen.

      Poista