VIIKON 5 KOHOKOHTAA

Mun piti jo lauantaina tulla höpiseen teille liittyen mun haasteeseen ostaa vain tarpeeseen, mutta kuten huomaatte se ei oikein mennyt suunnitelmien mukaan ja saa oottaa tälle viikonlopulle. Nukuin taas yöni tosi huonosti viime viikon loppupuolella ja tän viikon alussa jostain syystä sekä työpäivien jälkeen olo on ollut vaan nuutunu. Nyt onneks oli pari vapaapäivää, joiden aikana on nukuttu kunnolla, nähty kavereita ja vietetty poikaystävän kanssa laatuaikaa ihan rauhassa. Viikon blogihiljasuudenkin päätin nyt vapaiden päätteeks rikkoa! Halusin jakaa tän hiljasen viikon lempparijutut teillekin. ♥


♥ Sisustamisesta innostuminen ja pinterestin selailu. Meidän pitäis huomenna laittaa erästä sähköpostia, jotta ehkä muuttosuunnitelmat joskus edistyis ja pääsis sisustaan vihdoin uudemman kerran sitä vähän enemmän omaa, mutta tosin vaan vuokrakämppää.

♥ Parit sisustus- ja kotilöydöt kirpparilta, jotka on ollu ostoslistalla tosi pitkään! Ensinnäkin löysin pari Iittalan tuikkukuppia, joita mielelläni metsästän ihan vaan kirpparilta, vaikka erään tuikkukupin ostinkin viime vuoden puolella uutena. Suurin osa niistä on kumminkin joko saatu tai ostettu kirpparilta, koska onhan ne uutena suht tyyriitä. Löysin myös söpön Arabian teekannun, joka sekin on ollut ostoslistalla pitkään. Myös toi löydös oli ihan huikee, koska olin katsellut teekannuja uutena, mutta niiden hinta on huidellut melkein 100 eurossa, joita olin katsellu, joten en pistä pahitteeks maksaa kirpparilta ostettuna 90 euroo vähemmän... 

♥ Hyvät yöunet monien huonojen unien jälkeen. Siis tää on paras fiilis ikinä, kun saat vihdoin nukuttua yös hyvin! Ootan innolla josko saisin koisia myös ens yön kunnolla. 


♥ Kuten jo viime postauksessa mainitsinkin rikkaudeks sen, kun pääsin kahvitteleen erään työkaverin kanssa, niin listahan vaan jatkuu, kun tänään taas näin Anniinaa asukuvailujen ja kirppiskierroksen merkeissä sekä illasta vielä pitkästä aikaa erästä toista ystävää koiralenkin merkeissä. 

♥ Leffaillat poikaystävän kanssa on ollut hauskoja. Tuntuu, että aina esimerkiks Netflixistä jotain sarjaa katsellessa sitä tekee ohella muuta eikä oikeastaan ees keskity siihen toisen seuraan, mutta nyt jo parina iltana ollaan koneelta Netflixistä laitettu leffa pyöriin ja makoiltu sängyssä samalla ilman kännyköitä. Samalla oot todella siinä toisen seurassa ja kerrankin keskityt kunnolla katsoon myös sitä sarjaa/leffaa.

Nyt taidan suunnata lenkin jäljiltä suihkuun ja ehkä loihtiin jotain pientä iltapalaa, jotta joskus pääsis unillekin. Hyviä unia tai ihanaa perjantaita, millon eksytkään tätä lueskeleen! ♥

2 kommenttia:

  1. Yhteiset leffaillat on kyllä ihania! Siinä samalla tulee kivasti yhteistä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan parhautta! ♥ Ja esimerkiks arki-illatkaan ei tunnu yhtään niin pahoilta, kun sopii leffatreffit joko ihan kotiin tai miksei myös leffateatteriin!!

      Poista