BLOGITIIMI - 14 HYVINVOINTIVINKKIÄ

Tammikuu on vaihtunut helmikuuhun ja on taas aika uudelle blogitiimipostaukselle. Tässä kuussa päätettiin kasata tyttöjen kanssa hyvinvointihaasteen avustuksella hyvinvointivinkkejä omalla kokemuksella höystettynä. Tuntuu hassulta raapustaa tätä just nyt, kun mulla oottelee kaapissa sipsipussi sekä dippi ja illan suunnitelmissa on pelkkää Netflixiä normaalia rankemmilta tuntuneiden työpäivien jälkeen, mutta toisaalta just siitähän tässä koko haasteessa on kyse - tasapainosta. Alan meinaa oleen ihan loppu näistä pelkistä yhden päivän vapaista siellä täällä, mutta onneks ens viikolla mulla onkin jo vähän pidemmät vapaat, joten sen voimalla jaksaa hyvin!


Kirjoita paljon, sillä tiedän, että mieli tulvii jatkuvasti uusia ideoita eikä niitä muista muuten. Ikinä ei tiedä millanen helmi tulvahtaa mieleen.

Mene ulos! Tosi harvoin tulee nykyään sanan varsinaisessa merkityksessä ulkoiltua etenkään näillä kylmemmillä ilmoilla, mikä harmittaa, koska olisko mikään sen ihanampaa kuin nenän päätä kipristelevä pakkasilma ja kylmien sormien kietominen lämpimän kahvikupin ympärille kotiin tullessa... ♥

Nauti edelleen joka hetkestä ja yritä ajatella niistä negatiivisistakin jutuista mieluummin positiiviset puolet. Olo on niin paljon kevyempi, lupaan sen.

Hymyile joka päivä ja ihan kaikille. Oo ystävällinen ja lämmin sekä ymmärrä muita. Hymyile myös niille, jotka ei hymyile takasin tai ei oo sillä hetkellä kykeneviä vastaanottaan sun ystävällisyyttä olemalla ihana myös sulle. Hymy ja ystävällisyys voittaa aina.

Katso enemmän Netflixiä! Yleensä käsketään nappaan kirja käteen Netflixin töllöttämisen sijaan, mutta itsellä ainakin on tammikuun ajalta laskettavissa Netflix-hetket yhden käden sormilla, koska tuli tehtyä kaikkea muuta, joten nyt vaan lempparisarja pyöriin ja aivot narikkaan, kun viikon työpäivätkin on taputeltuna.


Syö puhtaammin välttämällä töissäkin valmisruokia ja napaten eväät aina jo kotona tehdyistä safkoista. Samalla säästät myös rahaa! Sipsien sijaan välillä olis hyvä syödä pähkinöitä ja karkkien sijaan hedelmiä, mutta älä soimaa ikinä itseäs pienistä herkkuhetkistä. Älä isoistakaan, mutta tiedät, miten tukala fiilis niistä tulee.

Näe ystäviä usein! Pyydä kahville, syömään tai pitäkää leffailta, mutta siitä tulee aina niin hyvä fiilis, kun näkee rakkaita tyyppejä

Halua tehdä aina parhaasi oli kyse sit oikeastaan mistä vaan. Koulu, työt, harrastukset... Sä kumminkin edustat itseäs, joten aina on annettava 110% ja vaikka se ei riittäis siihen parhaimpaan tulokseen, niin silti voit siinä tapauksessa sanoa laittanees ittes likoon!

Anna haleja! Mä tykkään halailla ja paljon, oikeastaan mistä vaan saa halin aihetta. Mun ystävät onkin varmaan huomannu sen, että halaan aina tavatessa ja usein myös lähtiessä. Halaamalla ystävää vahvistat teidän välistä kiintymystä ja luottamusta, joka johtuu aivolisäkkeestä erittyvästä oksitosiinista. 

Työskentele vähän joka päivä sen eteen, että saavuttaisit joskus sen, mitä kovin tavoitteletkin. Teot voi olla ihan pieniä juttuja, mutta nekin on jo askelia eteenpäin.


Löydä asioita, joista innostua. Asioita sen takia, koska ne voi olla niitä vanhoja, joista jo innostut tai joita et oo pitkään aikaan tehnyt, mutta ne on aiemmin ollut sulle suuri innostuksen synnyinsija tai voit löytää jotain ihan uutta aihetta innostukseen.

Juo enemmän teetä. Ainakin omalla kohdalla teetä tulee litkittyä aikalailla vaan kausittain, joten samat teepaketit pyörii vuodesta toiseen keittiössä, jos ei oo ihan joku lempparimaku, jota tulee litkittyä suunnilleen kerralla koko paketin verran...

Luo kokoajan jotain ihan omaa joko valokuvauksen, tekstien, blogin tai asujen avustuksella. Inspiroidu myös muista.

Tee enemmän sen eteen, jotta sun ympärillä olevilla olis parempi olla ja tulevaisuudessakin oltais yhtä hyvinvoivia. Tällä hetkellä pystyy tekeen varmaan eniten miettimällä niitä omia valintoja; ostaako sen muovisen vai kartonkisen pakkauksen, ruokkiiko vesipulaa laittamalla pennosensa avokadoihin (vaikka jep, mäkin rakastan niitä) tai heittääkö sen muovipullon roskikseen vai laittaako ihan pullonpalautukseen, jotta muovipullo pääsee edelleen kierrätykseen. Valintoja, valintoja...

Käy hakeen vielä muutaman postauksen verran lisää hyvinvointivinkkejä muilta tiimiläisiltä klikkaamalla nimestä!

Jenny  Anniina  Sini  Krista

2 kommenttia:

 1. Oikein kivoja ja hyödyllisiä vinkkejä! Ja miten aivan ihanan värinen tuo sinun huivi!! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi huivi on kyllä ihan rakkautta! Ja se on myös ihan älyttömän lämmin. ♥ Tietää, että ei varmastikaan palele näilläkään pakkasilla toi kaulalla. :D Ja kiva, jos tykkäsit kans näistä vinkeistä!! ;)

   Poista