KESÄN LEMPPARIHAME TALVIASUSSA

Ihanaa perjantai-iltaa! ♥Mulla alkaa häämöttään vapaiden loppusuora ja huomenna aamulla koittaakin paluu netflix-kuplasta todellisuuteen. Tehokas viikonloppu siis tuloillaan, mikä on mukavaa vaihtelua tälle pelkälle sohvan ja sängyn välillä ramppaamiselle, joka sekin tosin oli ihan tarpeellista tässä välissä.


Mä voisin melkein jo tituleerata tätä postaussarjaks, kun syksyllä ihmeteltiin täällä tätä samaista hametta syysasussa ja täältä taas löydät sen ihan kesäkäytössä, vaikka monen monta muutakin kertaa se pääty päälle. En mä turhaan sitä nimitä kesän lempparihameeks!


Syksyisessä postauksessa höpöttelinkin jo siitä, miten haluan mun vaatekaapista löytyvien vaatteiden olevan jokaisen monikäyttösiä ja niiden muutaman lempparivaatteen saavan monia käyttökertoja. Lempparivaatteilla tarkotan kaikkia mun vaatekaapissa asustelevia yksilöitä, koska muitahan sinne ei enää päädy. Jos tarkkoja ollaan, niin tänä vuonna sinne tuskin tulee päätyyn sen hirveemmin yhtään mitään.


Aiemmin mulle ei edes tullu tää tänään ylle päätynyt asu mieleen, kun sit jostain pinterestin syövereistä sain inspiksen yhdistelmään ja sehän toimi! Oon aina rakastanut punasta ja sinistä yhdessä, mutta koskaan en oo tainnut ihan näin radikaalisti lähtee yhdisteleen niitä. Kivemmalta asu olis näyttänyt täysin ilman takkia ja huivia, mutta ihan niin uhmakas mä en oo tätä kylmyyttä kohtaan, vaikka kovasti kevät yrittääkin kolkutella jo mielen sopukoissa.


Tiiättekö miten muuten selviän aina vähän kovemmillakin pakkasilla pelkkä hamonen päällä tai ylipäätään ohkasemmilla vaatteilla? Kerrostamalla. Toimii hyvin just kaikkien neuleiden suhteen, kun heittää vaikka pari aluspaitaa ja joskus oon myös laittanut pitkähihasen päälle takin alle lyhkäsemmän neuletakin ja ottanut sen takin kanssa pois sisällä oltaessa. Koivet mulla ei useimmiten jäädy, joten helposti riittää yhdet paksut sukkikset hameen tai mekon kaverina, mutta toki tänään varpaat olis kaivannu muutakin lämmikkeeks kuin pelkät sukkikset. Unohdan aina laittaa vuorettomiin kenkiin villasukat sukkisten kaveriks...

Millanen viikonloppu sulla on tulossa? Ootko töissä vai kenties vapaalla? Entä mitä mieltä oot mun kesän lempparihameesta tällä kertaa talviasuun yhdistettynä?

3 kommenttia:

 1. Mun mielestä tuo hame sopii ihan älyttömän hyvin myös talvisempaankin asuun ♥ Ihania kuvia!

  Vitsit, että on tuttu kuvauspaikka sulla, sillä mulla ollut muutamatkin kuvat juuri samaiselta ihanalta sillalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame on kyllä yllättäny monipuolisuudellaan. ♥ Ja kuvista saadaan kiittää taas kerran poikaystävää. Noi onnistu omastakin mielestä kivasti! :)

   Ja toi Härmälänranta on niin nätti kesällä, mutta myös näin talvellakin. ♥ Ja kivan lähekkäin Arboretumin kans. ;)

   Poista
 2. Tosi kivan asun oot yhdistänyt! Tykkään itse käyttää talvella hameita, ne tuovat vaihtelua talvipukeutumiseen. Itse yhdistän hameen talvella pitkivartisiin saappaisiin ja pitkään takkiin. :)

  VastaaPoista