MITÄ TEHDÄ YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ ILMAISEKSI?

Vielä jokunen vuosi sitten olin vahvasti sitä mieltä, että ystävänpäivä on kaupallisuutensa ansiosta juhlapäivistä turhin ja yritin vältellä sen juhlistamista ihan henkeen ja vereen. Nyt oon ymmärtänyt, että sekin on erittäin oiva ja merkitykseltään tärkeä juhlapäivä, jota voi juhlia ilman rahaakin ja no... Ystävänpäivä tulis olla joka päivä. ♥ Toisaalta edellinen oli myös syy siihen, miks niin hirveesti en päivästä perustanut. Mun mielestä oli (on edelleen) lähinnä tekopyhää, että ystävyyttä ja rakkautta juhlittaisiin vaan sinä yhtenä tiettynä päivänä.

Mun ystävänpäivä vierähtää töissä, mutta ehkä joku haluaa ottaa kopin joistain näistä ideoista, joita voi soveltaa ihan muihinkin päiviin kuin pelkkään ystävänpäivään. Mä ainakin aion. ♥


TERMARIIN LÄMMIKETTÄ JA IHAILEEN KUURAISTA JÄRVIMAISEMAA

No tämä! Mun lempparipuuhaa talvisin miinustettuna toi termari, jota mulla ei ole... Keitä sufeet tai lämmitä kaakaoo, nappaa joka naamalle oma kuppi mukaan, muistakaa pukea lämpimästi ja tehkää kävelylenkki lähimmälle rannalle. ♥

LEFFAMARATON

Leffamaratonit toimii aina! Olit sit yksin tai kumppanin/kaverin kanssa. Voisin esimerkiks ite kuvitella viettäväni kauhuleffamaratonin yhden mun parhaimman ystävän kanssa tottakai herkkujen kera.


PIDÄ VAATEBILEET!

Innostuin ihan superisti Elisan kirjoittamista vaatebileistä, että pakko ihan itekin pitää jonain päivänä moiset, ihan viimestään uuteen asuntoon muuttaessa. Mikä oiskaan parempi ajankohta kuin ystävänpäivä, sillä saat samalla nauttia ihanien tyyppien seurasta, kevennettyä vaatekaapin sisältöä sekä ilahduttaa ystäviä. Aika win-win-tilanne siis!

LUISTELEEN, HIIHTÄÄN TAI PULKKAMÄKEEN?

Ylläoleva kolmikko tuo vahvasti mieleen lapsuuden ja syystäkin mielessä on jokaisen kohdalta vaan ne hauskat muistot, jos mukaan ei lasketa alakoulun liikuntatunteja. Hiihtäkää yhdessä teille lapsuudesta tutuilla laduilla tai napatkaa pulkka mukaan ja suunnatkaa lähimpään pulkkamäkeen. Näiden kanssa toimii myös eka kohta eli napatkaa mukaan termariin jotain lämmintä juotavaa. ♥


Mitä mieltä sä oot ystävänpäivästä?

2 kommenttia:

  1. Olipa kivoja ideoita tässä! :) Ystävänpäivä on ehdottomasti joka päivä, mutta ihan sitä varsinaista ystävänpäivääkin on mielestäni kiva jollain lailla viettää - ei tarvitse olla mitään isoja juttuja, ihan "vain" yhdessäoloa ja kivaa tekemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans tässä viime vuosina alkanu oleen samaa mieltä, että ystävänpäivää on silti ihana juhlistaa, vaikka kyse ei saakaan olla vaan siitä yhdestä päivästä vuodessa. Sillon on ihanaa tehä jotain spessumpaa, oli se sit vaan jotain pientä, mutta miksei suurtakin. :)

      Poista