9 TALVIASUA

Parit keväisemmät asut oon ennättänyt jo jakaan tän kuun puolella, mutta haluan palata vielä joulu-helmikuun asuihin, jotka oli kovin erilaisia ja vaihtelevia kuten sääkin tuntui olevan. Onneks lopputalvesta saatiinkiin nauttia pitkään pakkasista sekä kinoksista ja sama jatkuu ainakin toistaiseksi näin kevään kynnykselläkin.

9. Kesän lempparihame talviasussa

Asuissa pyöri aikalailla samoja vaatekappaleita koko talven ajan ja huomasin yhä useemmin kokoavani asuja juurikin ton useasti vilahtelevan punasen poolon, kirpparilta löydetyn harmaan neuleen ja turkoosin merinovillaneuleen ympärille. Kaikkia neuleita yhdisti monipuolisuus, sillä ne saa yhdistettyä siistimpään asuun, mutta myös rennompaankin ja toimii oikeastaan missä vaan tilanteessa.

Valkoset sukkikset oli aika floppi siitä syystä, että ne oli turhan ohuet, joten päällä niistä tuli lähinnä vaaleenpunaset kuten kuvasta huomaa. Noi oli kyllä tosi paksut, kun sellasia etsinkin ja vasta luonnonvalossa huomas, miten pahasti noi kuulsi läpi väriä jopa mun kalmankalpeista koivista ja oon aina ollu sitä mieltä, että valkoset sukkikset näyttää hyvältä ainoastaan tosi paksuina, jotta ne oikeesti on kans valkoset jalassakin. Paksujen valkosten sukkisten etsintä saa siis jatkoa...

Paljon tuli käytettyä tekonahkahameita sekä jo kaapin kulmakiveks muodostuneita tekonahkahousuja. Tuntuu, että oikeastaan millon vaan on tarpeeks hyvä fiilis niille ja ne ei ainakaan tee asusta lainkaan tylsää. Konjakinruskee nahkahame olis niin ihana lisä, mutta voisin sen sanoa, että siihen tulee myös panostettua aikanaan kunnolla ja hankittua se ihan aitonahkasena, koska nykyisissä tekonahkahameissa harmittaa lähinnä just toi materiaali. Olis vaan pitänyt malttaa säästää aitonahkaseen ja ostaa yks semmonen ihan yksinkertanen musta nahkahame näiden kolmen tekonahkasen sijaan.

Oliko näistä mun talvisista asuista joku sun mieleen? Mä ite fiilaan tällä hetkellä ehkä eniten tota vikaa, ekaa ja viidettä asua.

3 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ja nättejä asuja kaikki! Tekonahkahousut on tosiaan siitä niin kivat, että niillä asusta kuin asusta tulee mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ja oon samaa mieltä, että tekonahkahousujen avulla saa oikeastaan mistä vaan asusta astetta kivemman. :)

   Poista
 2. Toi eka asu ��❤️ T: Espe

  VastaaPoista