SULOINEN KEVÄTTALVEN UNIVORMU

Aurinkoista maanantaita! ♥ Oon kovasti tykästynyt näihin aurinkoisiin talvipäiviin ja ihanaa, kun kipakat pakkaset on lauhtuneet. Niissä toki on oma viehätyksensä, mutta ovesta astuessa ulos tarvii kerrostaa itsensä turhankin paksusti, joten tämmönen hieman pienempi pakkanen on mun mieleen kerrostamisenkin suhteen.


Vielä Jyväskylässä asuessani ostin ton rusehtavan harmaan pipon H&M:ltä. Olin ihan tyystin unohtanut sen, kun eräs ilta jokunen aika sit oltiin poikaystävän kanssa lähössä Virelän Pyhäpolulle ihaileen kauniita jääveistoksia ja sattumalta löysin sen etsiessäni tumppuja sormikkaiden kaveriksi. Miinuksena voisin heittää sen, että pipo on tosiaan keinokuitua ja kovin kutittava. Ostoslistalla ens talveks olis valkonen villapipo ja harkinnassa on ollut muun muassa joku ihana Myssyfarmin pipo. Toki ajattelin myös tän käyttää loppuun, mutta paukkupakkasille tarviin ehdottomasti jonkun oikeesti lämpimän pipon! ♥


Eilen päälle eksynyt villamekko on yks syy, miks heivasin lähes kaikki muut neulemekot lauantaina myyntiin. Oon melkein kasvanu kiinni tähän mekkoon ja se vaan on just niin passeli näille säille! Ihanan rento ja lämmin sekä paksujen sukkisten (tai mun tapauksessa kahtien sukkisten, toimii!) kanssa ei tuu edes kylmä näillä leudommilla pakkasilla.


Löysin myös hiljattain sen pitkään etsimäni mustan pikkulaukun. Multahan ei moista vielä löytyny ja sillä hetkellä mulla oli ainoastaan se viime syksynä ostamani musta pikkureppu, johon ei valitettavasti ihan kaikkea mahdu samaan aikaan, vaikka vetääkin sisäänsä kaiken tärkeän. Tää laukku sen sijaan on passeli sen suhteen, kun tänne saa heittämällä mun lompakon, kameran, harjan ja kännykän mahtuun samaan aikaan. Harmi, että pikkurepun kanssa se vaatii aina pientä sumplimista ja aina on oltava tasku kännykälle, jos repussa on joku muu tilasyöppö, mutta silti sekin on niin ihana.


Mitä mieltä sä oot tästä pakkaspäivän asusta?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu :) Tuo neulemekko näyttää supermukavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi neulemekko on niin ihana ja mukava. ♥ Ja vieläpä lämmin. :) Nappivalinta näille säille!

      Poista