SUNNUNTAIN RENTO TO DO -LISTA

Huomenet täältä sohvan nurkasta! ♥ Juhannus oli ja meni eikä se meillä tänä vuonna ollut sisällöltään kummosempi. Perjantain Viikinsaaren suunnitelmat vaihdettiin kotoiluksi sadesään ansiosta ja lauantainkin suunnitelmat meni ihan uusiks, vaikka sää ei enää sillon kovin huono ollutkaan. Tänään taas yritetään kömpiä täältä sohvan perukoilta takasin elävien kirjoihin. Mä nyt tykitän näitä yhtiä samoja asukuvia tuleen, kun niitä on ihan superisti vielä käyttämättömiä.


Pitkä aamu ja monta kuppia kahvia sekä eilisia lettuja aamupalaks!

Uuden ripsivärin (ja ehkä uuden huulituotteenkin) testailua. Ostin erään kehutun Yves Saint Laurentin ripsarin vanhan loppuneen tilalle ja tällä kertaa olin valmis laittaan ripsariin rahaa enemmänkin kuin vaan pari kymppiä, sillä mun loppunut ripsari oli tosi huono ja pulitin siitä kumminkin just sen 20e. Ja koska oon heikko, niin ostin tän vuoden ekan huulituotteen, tarkemmin sanoen huulikiillon, vaikka moista en olisi edes tarvinnut. Se vaan oli niin ihana sävy! 

Tänään haluaisin myös käydä ikuistamassa mun päivän asun eli tiedossa olis siis ekaa loma-asua mitä luultavammin!


Täytyy käydä myös vaatekaappia ja kirppiskasseja läpi, sillä huomenna otan härkää sarvista kiinni ja käyn varaamassa kirpparipöydän samalla, kun käyn kiertelemässä parilla kirppiksellä. Jo yks päivä keräsin vaaterekille sellaset (kesä)vaatteet, joille haluan käyttökertoja tänä kesänä, joten oletettavastikin ne, jotka eivät rekille päätyneet on harkinnan alaisina; päätyäkö kirppiskassiin vaiko rekille? Luultavasti kirppiskassiin.

Tiedossa on myös paljon hyvää ruokaa taas tänään kuten muutenkin koko viikonlopun ajan! Kierin luultavasti koko lopun lomaa ihan pallona.

Myöhemmin me ajateltiin ajella Seitsemisen kansallispuistoon, jos vaan sää pysyy suht hyvänä!


Keräiletkö sä vielä itsees juhannuksen riennoista vai onko tiedossa tekemisen täyteinen sunnuntai? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti