UUSIN KIRPPISLÖYTÖ SEKÄ 7 SYNTIÄNI

Yhdistetään kaks mun lempparia eli haasteet sekä kirppislöydöt samaan postaukseen! 


Herkuttelusyntini...

on sipsit! Voisin vetää kaksin käsin niitä joka päivä enkä varmaan edes sillonkaan kyllästyis. Viimeks tuli viikonloppuna vedettyä pussillinen napaan, joten nyt yritän hillitä himoni edes sunnuntaihin saakka.

Ihonhoitosyntini...

Tähän on vaikea valita yhtä, koska oon laiminlyönyt ihonhoitoa viime aikoina aika ronskistikin. Jos nyt yhden mainitsisin, niin kasvojen rasvaaminen on semmosta puuhaa, joka multa jää turhan usein tekemättä (lue: en koskaan muista tehdä sitä) ja sit ihmettelen miks mun kasvojen iho hilseilee.


Siivoussyntini...

Jos siivoan, niin sit siivoan kyllä kunnolla, mutta sanottakoon, että usein mua alkaa yhtäkkiä kiinnostaan enemmän esimerkiksi vaatekaapin sisällön karsiminen tai muu vastaava vähän kepeempi puuha, jonka jälkeen usein unohtuu muu siivoilu.

Hiussyntini...

Oon tosi laiska setviin takkuja hiuksista, mikä ärsyttää mua itseäni vasta siinä kohtaa, kun niitä jaksan lopulta alkaa setvimään.


Ystävyyssyntini...

Usein tuppaan ajatteleen, että tyyppi X tai Y on mun parhaita ystäviä, vaikka loppujen lopuksi kaikki mun ystävät on yhtä tärkeitä ja rakkaita. Yhdistävänä tekijänä yhden kanssa on ihan eri jutut kuin toisen kanssa.

Pukeutumissyntini...

Kaikki yhdistelmät, jotka päälläni talsin töihin. Mun työkaverit on nähny mut normaalisti sonnustautuneena tasan meidän työpaikan illanvietoissa sekä pari kertaa, kun oon saanut päähäni laittaa töihin mennessä ihan normaalit vaatteet. Niin hyvä kuin huonokin puoli siinä, että ei saa käyttää omia vaatteita työvaatteinaan.


Parisuhdesyntini...

Tällä hetkellä varmaankin liika somen selailu niinä hetkinä, kun voitas olla ihan kahdestaan ilman kännyköitä. Omaksi puolustuksekseni tolla toisella puoliskolla on ihan sama homma luurin kanssa. Mun täytyis taas pistää tulille viime kesän kaltainen somelakko tai vähintäänkin löytää lakon jälkeinen balanssi takaisin omaan somen käyttämiseen. Jos kiinnostelee, niin postauksen breikistä löydät täältä.


Se kirppislöytö oli toi beige trenssi, joka pääsi tän vilposen sään ansiosta tänään jo päälleni, vaikka luulin, että ekat käyttökerrat sille kertyis vasta kesän päätyttyä. Ajattelin takkia kiikuttaessani kassalle, että onko mun nyt järkee ostaa tätä keskellä kesää, kun ei sille kumminkaan tule käyttöä. Kuinka väärässä olinkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti