HYVÄN MIELEN ASUSSA

Tämän kesän hymyilyttävin asuyhdistelmä muodostui mun suosikkihameesta, joka on nyt jo neljättä kesää käytössä sekä uudemmasta suosikista, jonka ostin viime syksynä ihastuessani kukkatoppiin instagramissa. Viime kesältä tuttuun tapaan yhdistin taas kahta eri kuosia samaan asuun; kukkakuvioo sekä käärmeennahan kuvioiset sandaletit. Muistatteko viime kesältä vielä tämän asupostauksen?


Asusta saisi astetta juhlavamman vaihtamalla sandaletit mustiin korkokenkiin ja oikeastaan siinä oliskin valmis asu esimerkiks kesähäihin. Myös nudet asusteet - korkkarit ja laukku - toimisi tämmösen sähkön- ja vaaleamman sinisen kaverina. Mun ylppärimekkohan aikanaan oli väriltään sama kuin hameessa ja yhdistinkin sen silloin nudeihin korkoihin ja ensimmäiseen ostamaani DKNY'n nuden väriseen laukkuun (tai oikealta termiltään väri olisi vissiin hiekka). 


Löytyy räikeitä power suiteja, joissa tuntee olonsa voittamattomaksi ja asuja, joissa tuntee itsensä joka kerta kauniiksi oli naamavärkkiä laitettu aamulla pari tuntia tai sit vasta herätty. Tämä olkoon nyt sit hyvän mielen asu, sillä ainakin eilen fiilis muuttui hyväksi välittömästi heitettyä yhdistelmän päälleni ja asukuvista lähes jokaisessa tuntui olevan korvasta korvaan yltävä hammashymy.


Onko sulla jotain asua, jossa fiilis muuttuu välittömästi paremmaksi ja jossa hymy on herkässä? ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti