TOISEN VÄLIVUODEN SUUNNITELMIA

Toviin en oo höpötellyt blogissa mitään tän hetkisestä elämäntilanteesta ja kouluun pääsemättömyydestänikin oon tainnut mainita vain sivulauseessa. Kun kerran tätä blogia jonkin sortin päiväkirjana pidän, niin ajattelin olevan jopa ihan suotavaa päivitellä jotain tän hetkisestä ja tulevasta elämäntilanteesta, sen tuomista fiiliksistä sekä muutenkin avata pääkopan sisältöä pitkästä aikaa tältä saralta.


Kesäkuun lopulla osasin oikeastaan odottaa sitä, että opintopolussa ei ole vastaanotettavana opiskelupaikkaa ja pääsykokeesta rustasinkin tuoreita ajatuksia sekä vinkkejä ensi keväälle tänne. Pieni pettymys silti nosti päätään, koska kyseinen koulupaikka on kumminkin sellainen, joka kiinnostelee kovasti enkä oo kokenut muita vaihtoehtoja kohtaan yhtä suurta paloa. Totesin, että ensi vuonna sitten. Tiesin jo, mitä täytyy tehdä toisin.


Niellessäni karvaan tappioni koulun suhteen oli mietittävä taas, että mikä on suunnitelma B. Toisaalta olinhan jo kerinnyt luomaan itselleni sellaisen epävarman pääsykoefiiliksen takia, mutta ennen vahvistusta halusin toiveikkaana pitää molemmat suunnitelmat mahdollisimman avoinna. Mun suunnitelma B on siis kokoajan ollut mahdollinen jatko nykyisessä työpaikassani ja siihenkin saan pian kirjallisen vahvistuksen, joten ainakin vuoden loppuun tulisi työskenneltyä vielä tämän hetkisen oman alan duunissa ja siitä jatko on taas epävarma. Ensi keväälle ainoa varma asia taitaakin olla uudet pääsykokeet ja niihin opiskelu toivottavasti vähän tuloksekkaammin.


Asuntoasiatkin alkaa oleen aika mallillaan, sillä tässä kuussa kirjoitellaan vuokrasopparit erääseen lokakuussa Tampereelle valmistuvaan kämppään. Saadaan siis vihdoin kirittyä suunnitelmia sen suhteen, kun tarkotuksena alun alkaenkin oli muuttaa Tampereelle eikä Nokialle. Nokiassa ei sinänsä oo mitään vikaa, mutta siinä tilanteessa, kun lähes koko muu elämä on Tampereella, niin parempi näin.


Me muuten käytiin poikaystävän kanssa räpsäsemässä nämä asukuvat erään ihanan kesäisen vapaapäivän kunniaksi tossa jokunen aika sitten, mutta pakko sanoa, että kameran edessä on tosi vaikee olla melkeinpä kuukauden tauon jälkeen. Innolla odotan, josko saatais nyt elokuussa ja tästedes muutenkin kuvailtua useammin päälle eksyneitä asuja, jotta osais olla edes vähän luonnollisempi ja idearikkaampi kuvien suhteen. Toisaalta taas eikö korvasta korvaan yltävä hymy toimi aina?

Mitä suunnitelmia sulla on alkavaksi syksyksi? Jatkoa vanhassa tutussa työpaikassa/opinahjossa vai kenties ihan uudet kuviot sillä saralla? Vai jopa jotain täysin muuta?

6 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen pettymyksestä mikä toisen välivuoden koittaessa iskee, vaikka lopputulosta osasikin jo pääsykokeen jälkeen odotella. Aina se kirpaisee silti! Valtavasti tsemppiä syksyyn ja välivuoteen! <3 Ehdottomasti pidä kiinni siitä opiskelupaikasta mikä sua eniten kiinnostaa, vaikka sen saavuttaminen veisi hieman kauemmin aikaa. Parempi valita sellainen ala, että jaksaa viettää parhaimmillaan loppuelämän sen parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että se aina kirpasee, vaikka lopputulosta osaisikin odottaa. :/ Toisaalta sit taas osaa olla seuraavana vuonna skarpimpi ja fiksumpi! Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! ♥ Oon samaa mieltä, että se työ, minkä tekee koulupaikan eteen maksaa varmasti itsensä takaisin sit, kun sen aika on. Kiitos ihanasta kommentista! ♥

   Poista
 2. Isot tsempit toiseen välivuoteen! Rohkeasti ja sinnikkäästi kohti unelmia, kyllä sä pääset vielä just sinne minne haluut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny tsempeistä! ♥ Ens vuonna uus yritys. ;)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Oli mukava kuulla sun fiiliksiä ja kuulumisia. :) Mä jatkan syksyllä graduntekoa ja toivottavasti saan sen piakkoin valmiiksi. Tsemiä välivuoteen, kyllä se koulupaikkakin sieltä vielä irtoaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ja toivotaan, että ens keväänä työ tuottaa tulosta ja koulupaikka aukee! ;) Ja tsemppiä sulle kans gradun duunailuun! ♥

   Poista