BLOGITIIMI - 16 kysymystä ja vastausta vuodesta 2018

Joulukuun postaussaldo jäi pyöreeks nollaks, joka vähän harmittaa, mutta täällä taas ainakin toistaseks tämän postauksen tiimoilta! Blogin vuoden ensimmäinen sekä myös blogitiimin vuoden ensimmäinen postaus käsittelee vielä vuotta 2018 ja idea siihen on saatu Suvin blogista.


1. Mistä vuonna 2018 tekemästäsi asiasta olet ylpeä?

Uskalsin parin vuoden jälkeen ilmaantua pääsykokeisiin huononkin valmistautumisen jälkeen. Mähän mietin keväällä, että olisin skipannut pääsykokeet, kun en tosiaan töiden ohella ehtinytkään tekeen kaikkea mahdollista suunniteltua, mutta menin silti!

2. Mikä inspiroi sinua vuoden aikana eniten?

Köpiksen matka, kotimaan matkailu ja muutto.

3. Millaisissa hetkissä koit suurinta elämäniloa?

Yllämainitut voisin laittaa itseasiassa tähänkin. Oon huomannut, että inspiraatiopuuskat ja ilo sekä onni kulkee usein ainakin meikäläisellä käsi kädessä.


4. Mikä kappale oli sinulle erityisen merkityksellinen kuluneen vuoden aikana?

Sanottakoon joululaulut, sillä en ihan liiaks kuunnellut musiikkia viime vuonna muuten kuin automatkoilla joko töihin tai johonkin muualle.

5. Miten pidit itsestäsi huolta vuonna 2018?

Mun itsestä huolehtiminen tais olla lähinnä henkistä. Välillä yritin opetella myös joogasta rutiinia, mutta ehkä nyt uuden vuoden kunniaksi voisi henkisen lisäksi pitää huolta paremmin myös fyysisesti.

6. Mikä oli haastavinta vuoden aikana?

Mun vuosi tuntui aika lastenleikiltä verrattuna sitä edelliseen ja ainoa oikea haaste tais olla oikeastaan se, että miten saa pidettyä mielekkyyden yllä myös arjessakin sekä myös tämän blogin herätteleminen henkiin. Ainakin jälkimmäinen ontui viime vuonna pahasti, mutta jo jonkin aikaa kova ikävä tänne on kalvanut.


7. Mihin lainaukseen ihastuit?

"We are all ordinary.
We are all boring.
We are all spectacular.
We are all shy. We are all bold.
We are all heroes. We are all helpless.
It just depends on the day."
- Brad Meltzer
Tästä muodostui suosikki sen takia, kun se tekee meistä jokaisesta yhdenvertaisia.

8. Ketä haluaisit kiittää kuluneesta vuodesta?

Kliseisesti ystäviä, perhettä sekä poikaystävää. Ihanaa, kun ne on aina täällä mua varten ja mä saan kunnian olla täällä heitä varten. ♥

9. Mitkä olivat tärkeimmät vuoden aikana oppimasi asiat?

Vaikka juuri opettelin sanomaan ei, niin tulevaisuudessa voisin silti useammin sanoa kyllä. Löytää semmonen balanssi noiden väliltä.


10. Mikä kirja teki sinuun suurimman vaikutuksen?

Khaled Hosseinin Leijapoika!

11. Mitkä piirteesi pääsivät vuonna 2018 eniten esiin?

Toiveikkuus ja myös siitä huolimatta, vaikka vuosi olikin ainakin edeltäjäänsä parempi, niin myös negatiivisuus, jonka takia arjesta nauttiminen oli haaste.

12. Mitä toivot vieväsi mukanasi myös vuoteen 2019?

Toiveikkuuden ja ajatuksen siitä, että lyhyessäkin ajassa kaikki voi muuttua posiin päin.


13. Mistä asioista olit erityisen kiitollinen?

Mahdollisuudesta matkustaa niin kotimaassa kuin myös ulkomaille sekä ihmisistä mun ympärillä. Erityisesti siitä, miten samanhenkisiä ihmisiä mun ympärille onkaan kerääntynyt.

14. Mitä asioita teit ensimmäistä kertaa ikinä?

Olin lentokoneessa! 

15. Mitkä tapahtumat painuivat ikimuistoisina mieleesi?

Köpiksen reissu sekä kotimaan matkat oikeastaan vain.


16. Mihin haluaisit panostaa tänä vuonna enemmän?

No siihen matkailuun! Suunnitelmissa olis ainakin pari reissua ulkomaille, toinen vähän lähemmäs ja toinen taas pidemmälle sekä paljon kotimaan matkailua, toivottavasti myös eräs reissu pohjoiseen. Toinen asia, mihin haluan panostaa, on arki, koska se tuntuu pyörivän sitä samaa oravanpyörää, joka tekee mut onnettomaksi tällä hetkellä. Haluan jollain keinoa tehdä siitä mielekkäämpää.

Käy lukemassa muidenkin tiimiläisten loppuneesta vuodesta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti