Inspiraatiota instagramista | Elämäntavat

Tällä kertaa taas päästään hakeen inspista instasta, mutta vaan elämäntapojen tiimoilta. Koko kesän ajan oon salille ja lenkille raahautumisen sijaan lähinnä vaan lahnannu sohvan uumenissa, joten toivotaan, että saisin ammennettua samalla tästä postauksesta itelleni treenimotia ja jättää tilailematta edes toisinaan ne jokaviikkoset kebut! Sarjan ekan postauksen kirjotin jo helmikuussa, joten siitä todella on vierähtänyt tovi. Eka osa käsitteli pukeutumista ja siihen pääset tästä. Tää elämäntapoja käsittelevä osa on aikalailla salipainotteinen, mutta onneksi mukana on myös edes yksi tili, josta saa inspista ihan muuhunkin perusliikuntaan.


Siis tiiättekö... Näitä kuvia katsoessa tekis mieli itekin ampasta salille tuota pikaa. Toi kroppa on niin upee ja voin vaan kuvitella sen suuren työn, mitä se on vaatinu. Juurikin tän takia koen Linn Jacobssonin instagramin olevan yks inspiroivimmista. Niin kauniita kuvia, jotka inspiroi jo ihan itsessäänkin, mutta Linn postailee välillä myös videoita liikkeistä, mitä tekee ja jos kaipaat vaihtelua treeniin, niin tiedät mihin suunnata!


Vilman kuvista oikein huokuu aitous ja positiivisuus. Mä en edes tiedä, että tarviiko muuta inspiroidakseen ainakaan mua. Kuvista tulee semmoset vibat, että liikunta on oikeesti kivaa ja vielä plussana kauniit lenkkeily- ja treenimaastot. Vähemmästäkin tekis mieli lähtee tekeen ulkoilmatreeniä!


Fia on mun ehdoton lemppari! Liputan todellakin Fian kropalle, joka on UPEA (goals!!!) ja itsevarmuus, mikä kuvista pursuaa luo itellekin tosi hyvän fiiliksen. Ja nam noi kaikki herkullisen näköset ruokakuvat, joita löytyy Fian instasta entistä enemmän. ♥ Houkuttelis jopa skippaa ne kebut tästä lähtien...

Löysittekö tän kolmikon joukosta itsellenne uutta seurattavaa? ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti