3 BACK TO SCHOOL OUTFIT IDEAS

Mä kokosin itelleni muutamat asut ekoja koulupäiviä varten, jotka on jo ens viikolla. Toisaalta odotan innolla paluuta arkeen sekä tottakai syksyäkin lämpimine pörrösukkineen ja neuleineen, mutta en mä kesästäkään haluais luopua ihan vielä. Nappasin asuista kuvat ja missä muuallakaan saisin koottua kaikki asut yhteen kuin juurikin blogin puolella! ♥


Mä en asukokonaisuuksista erikseen tohtinut raapustella mitään, koska kuvathan luonnollisesti kertoo enemmän ku tuhat sanaa, mutta tällaset asut mulla oli suunnitteilla ens viikolle. Mun mielestä aika basicilla ja mukavalla linjalla mennään.

Mikä näistä asuista mun täytys vetästä ylleni teidän mielestä ihan ekana päivänä? Ja haluatteko mahdollisesti jonkin sortin asukuvat? Voisin ehkä pitkästä aikaa taas harjottaa kameran edessä oleilua. ;)

9 kommenttia:

 1. Toi keskimmäinen näyttää yber hyvälle!<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kivoja asukokonaisuuksia! Mun lemppari on alimmainen, tuo toppi on suloinen :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mä ihastuin tohon keskimmäiseen! :-)

  https://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kaikki on kivoja asukokonaisuuksia, mutta ensimmäinen on oma suosikkini T:Annika http://muistovihko.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Viiminen on ehdottomasti mun lemppari, aivan ihana kokonaisuus! <3

  http://laveillela.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kaikki asut ovat todella ihania ♥ Niissä yhdistyy mukavasti kesä ja syksy :) Mun mielestä keskimmäinen ekana päivänä, vaikka ykkönen olikin lemppari näistä!

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus ja kaikki asut ovat kyllä ihania! <3 Oon anen kanssa samoilla linjoilla, eli toka voisi olla aikas bueno ensimmäisen päivän asu! Ekakin on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
 8. Tuo ensimmäinen on ihanan pirtsakka! :)

  VastaaPoista