5 x VÄLTTÄMÄTTÖMÄT BACK TO SCHOOL -OSTOKSET


... ja ei niin välttämättömät, hehe. Mun back to school -shoppailut ei pidä sisällään lainkaan mitään kouluun liittyvää kuin huomata saattaa, koska meillä on koko syksyn ajan työssäoppia ja tää nyt on vissiinkin mun selviytymispakkaus lähinnä sitä varten.


Ihan ekana saanen esitellä tän ruosteen oranssin paidan. Paidan löysyys ja ilmavuus on ihan huippua enkä olis tosiaan uskonu ton värin käyvän mulle noinkaan hyvin. Tästä paidasta tulee mieleen jotenkin ne jenkkisarjojen oranssit vankilarytkyt paidan mallin ja noiden taskujen takia. Tää vankilapaita, vaaleet farkut ja valkoset slip-onit on aikamoinen yhistelmä! ♥


Rintsikat, jotka bongasin H&M:n alesta ja jotka on muodostunu ihan lemppareiks! Voisin käyttää noita kokoajan, koska noi vaan on niin mukavat päällä; ei oo kaarituet painamassa eikä rintsikoita oo sullottu täyteen jotain turhaketäytteitä, joista about 99,9 % on rintsikoissa vaan tyhjänpanttina sen takia, että näyttäisit povekkaammalta. Ainoona, aika suurenakin probleemana se, että noita ei voi käyttää kireiden paitojen kanssa, kun tosiaan on vaan tommosta ohutta pitsiä. Tai voi toki, mutta se olis vähän sama asia, kun asettaisit sun rintavarustuksen näyteikkunalle ihan ilman mitään, jos julkiselle paikalle oot suuntaamassa. Toisaalta oon silti käyttäny näitä niiden kireiden paitojen kanssa... Hups!


Viininpunanen t-paita on näistä kahdesta paidasta ihan ehdoton suosikki ja tuntuu, että tää on muutenkin noussut koko vaatekaapista suosikiks. Niin helppo yhdistää eri alaosien kanssa ja on ihanan rento.


NYXin meikkivoide lähti mukaan Sokkarilta vanhan meikkivoiteen loppuessa ja ootan innolla, että pääsen kokeileen tätä ekaa kertaa! Mun oli ensin tarkotuksena ostaa ihan toisen merkkinen meikkivoide, jos iho olis parantunu kunnolla, mutta se ei oo vieläkään niin hyvässä kunnossa, mitä se vois olla, vaikka parempaan päin ollaankin menossa. Tottakai myös ihan suunnittelematta paitaan mätsäävä lip cream (suomennettuna huulivoide, huuliväri, mikä...?) sävyssä copenhagen

Ootko sä tehnyt jo ostokset tulevaa lukukautta varten? ♥

3 kommenttia:

 1. Ihan super kiva postaus idea:)
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia, ja varsinkin noi rintsikat näyttää tosi näteiltä! :-) Mulla on muuten ihan tota samaa Nyx:in mattahuulipunaa! Ihan parasta, ja toi sävy on ihana!

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mäkin ostin just pari päivää sitten ton saman huulipunan. Tykkään! :) Kiva postaus.

  VastaaPoista