SUMMER BUCKET LIST 2016 - Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Elokuu on hyvä päättää vielä viimeseen katsaukseen kohti kesäkuukausia. Mä väsäsinkin sillon kesäkuun alussa summer bucket listin kuluneelle kesälle, johon yritin vähän realistisemmin listata juttuja, joita haluaisin tehdä ja se ei taaskaan mennyt ehkä ihan suunnitelmien mukaan...

1. Lord Est

Oon suuntamassa kaverin kanssa mitä luultavammin tässä kuussa kattoon Lord Estiä ja odotan erittäin innolla. ♥

Ja niinhän me sitten tehtiin! Ilta oli kyllä ihan huippu ja toivon samanlaisia iltoja tulevan vielä tulevaisuudessa lisää kyseisen kaverin kanssa. ♥ Huippua oli huikeen musan lisäks myös se, että päästiin hiukan jutusteleen Estin kanssa ja napsaseen parit kuvatkin!


2. Aion olla mahollisimman paljon pihalla.

Viime kesät ja siis ylipäätään ihan ympäri vuoden oon ollu aikamoinen kotihiiri, joten todellakin enemmän ulkoilua mun kesään!

Luultavasti Pokemon Go'n ansiosta olin ainakin loppukesästä entistä enemmän ulkona... :D Jotenkaan sitä ei vaan koskaan jaksanu raahautua minnekään kesäkuussa työpäivän päätteekskään. Onneks nyt on vielä mahis syksyn tullen yrittää taas nostaa tavotteita korkeemmalle ulkoilunkin suhteen!

3. Yyteriin!

Kaverin kanssa suunniteltiin heinäkuuks reissua Yyteriin, jos vaan onnistuu molempien puolelta sillon. Samaisen kaverin kans ollaan käyty lähes joka vuosi Yyterissä, mutta viime kesänä ei valitettavasti päästy ollenkaan, joten tänä kesänä olis taas korkee aika suunnata sinnekin!


Tänäkään vuonna ei valitettavasti koskaan Yyteriin eksytty... Ens kesänä yritys uus!

4. Seinäkiipeileen

Tätä mä ootan huisin paljon! Viime kerrasta on vierähtäny joku nelisen vuotta, joten todellakin aika taas käydä kokeilemassa.

Seinäkiipeilyn skippaus harmittaa mua jotenkin ihan kauheesti! Suunniteltiin, että oltas poikaystävän kanssa mun synttäreiden kunniaks suunnattu seinäkiipeileen, mutta kyseiselle viikonlopulle tulikin muita suunnitelmia, joten se ei koskaan toteutunu. Tästähän saakin kivaa tekemistä jollekin syys-/talviviikonlopulle. ;)


5. Parikymppiset

Meillä on parin kaverin kanssa ollu vähän puhetta, että josko pitäisin heinäkuussa illanistujaiset kaveriporukalla, jollon juhlistettais yhessä mun parikymppisiä, mutta sen suunnittelu on vielä vähän vaiheessa... Jotenkin sitä kumminkin varmasti pyöreitä juhlistaa juurikin kavereiden kans!

Parikymppisiäkään en pitäny samasta syystä, kun seinäkiipeilykin tuli skipattua, mutta tuplapanostus sit synttäreidenkin eestä tupareihin!

6. Alotin kirjottaan kirjaa

Oon ihan mukulasta asti halunnu kirjottaa jossain vaiheessa elämääni kirjan ja kirjottaminen on jokasessa elämänvaiheessa kuulunu mun harrastuksiin edes jollain tapaa. Pienempänä kirjotin päiväkirjan lisäks novelleja, jossain kohtaa raapustin pelkkää päiväkirjaa ja nyt kirjottelen täällä blogin puolella. Ja parasta, mitä tästä kirjan kirjottamisesta vois seurata olis se, että mun valitsemassa kustantamossa valittaisiin just mun käsikirjotus. Tsäänssit on tosi pienet, mutta pessimisti ei pety!

Sen mä olinkin jo alottanut ennen bucket listin kirjotusta, mutta hirveesti en kumminkaan saanut sille kesän aikana jatkoo. Onneks sekin projekti on semmonen, että sitä voi jatkaa millon vaan inspiksen iskiessä.


7. Uuden kämpän etsintä

Mä oon jo blogissakin maininnut sekä kavereille toitottanut siitä, kuinka tää kämppä ei vaan oo semmonen haluamani. Ja siis meidän on jo vuoden pitänyt ostaa uus sohva, hankkia valkonen baaripöytä jne., mutta niin masentavaa, kun mitään ei saa kumminkaan koskaan aikaseks ja just tätä kämppää ei hirveesti inspiroi sisustaa mitenkään kivasti, kun ei vastaa yhtään millään tavalla sitä, mitä kämpältä haluaisin, joten todellakin, heinäkuun lopulla loppuu vuokrasoppari tähän kämppään, joten kesäkuun lopulla ja heinäkuun ajan taidetaan poikaystävän kanssa alkaa etsiä uutta kämppää ihan kunnolla... Mites tää mun kriteerilista laminaattilattioineen, lasitettuine parvekkeineen, ison erillisen keittiön kera... :D 

Ja mähän muuten sain sen laminaattilattian, lasitetun parvekkeen ja ison keittiön, joka on ainakin tavallaan erikseen olkkarista! ♥ Ootan muuten innolla, kun sohvan pitäs saapua perille syyskuussa ja muutenkin koko kämpän pitäs alkaa syyskuussa oleen ainakin toivottavasti valmis, joten vihdoinkin täälläkin alkaa näkyyn enemmän tätä meidän matalaa majaa!

Menikö teidän kesä suunnitelmien mukaan? ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti