6 SYKSYN VAATEHIMOTUSTA

Tän kollaasin teko oli toisaalta niin huippua, mutta toisaalta taas ihan täyttä ittensä kiusaamista, heh... Mähän oon koko vuoden siis yrittänyt ostella mahollisimman vähän vaatteita ja se jatkunee todellakin ihan vuoden loppuun, koska ensinnäkään en tarvii näinkään paljon vaatteita, mitä mulla jo on saatika sitten en ehi käyttään kaikkia. Tälle syksylle on tullut vielä kolmaskin syy vähentää vaatteiden ostelua, kun työssäoppimispaikassa en saakaan käyttää omia paitoja.


autumn


1. Raitaneuleet - Mulla on tälläkin hetkellä juurikin raitapooloneule ihan lempparina ja voisin vaan hamstrata raitaneuleita kaapin täyteen. Nyt oonkin nähnyt kivijalkakaupoissa suoraan sanottuna ihan täydellisiä raitaneuleita, tyyliltään samanlaisia, mitä esimerkiks kollaasissa näkyvä neule on.

2. Harmaa poolokauluksinen mekko - Viime keväänä mä rakastuin mun blogissa jo paristikin näkyneeseen mustaan puolipoolokauluksiseen mekkoon, jonka tiimoilta oonkin ajatellut, että hankkisin esimerkiks ens kevääks ehkä harmaan yksilön. Tavotteena olis kumminkin löytää matskultaan hyvä, ihan täysin poolokauluksinen eli ei siis puolipoolo sekä mieluiten täyspitkillä hihoilla varustettu mekko. Jotta etsintä ei kävis liian helpoks, niin myös hintakaan ei sais olla mikään hirveetä lovee lompakkoon tekevä.

3. Punainen trenssi - Tummansininen trenssi komeileekin jo tällä hetkellä naulakossa, mutta haluaisin kieltämättä jotain väriäkin toisinaan tylsiin syysasuihin ja tän takin avulla sitä sais! En ehkä pelkällä punasella trenssillä pystyis koko syksyä vetään kunnialla läpi, sillä joskus vaan se turvallinen tummansininen on parempi vaihtoehto.

4. Musta pooloneule - Tilasin jo jonkin aikaa sitten mustan poolopaidan, joka lähti palautukseen yhtä nopeesti, kun tulikin, sillä tajusin, että eihän sille mitään käyttöö olis... Tulevaisuutta (ts. marraskuuta) ajatellenhan sen olis voinut pitää, mutta katotaan onko se vielä ostoslistalla marraskuussa ja jos on, niin enköhän semmosen sit myös hanki! Musta pooloneule on kumminkin niin ajaton ja mustaa neuletta multa ei löydy vielä.

5. Calvin Kleinin collegepaita - Hahah ylläri taas, että tällanen löytänyt tiensä mun vaatehimotuslistalle... Voin vaan kuvitella, kuinka iisi toi ois vetää päälle lähes minkä vaan alaosan kanssa ja asusta tulis tosi rento. Hinta vaan kirpasee aika pirukseen, joten täytyy etsiä varmaan jostain halpa korvike, jos tollasen aikoo kotiuttaa aikanaan. Harmi, että tommosia rentoja collegepaitoja ei tunnu ihan hirveesti naisille olevan myynnissä? Täytyy varmaan miesten osastolle suunnata sen tiimoilta sit, jos tosiaan todellinen tarve iskee.

6. Korkeavyötäröiset farkut - Kollaasissa olevat farkut otin esimerkiks sen takia, kun noissa se vyötärö on tarpeeks korkeella eli unohtakaa väri ja noi revityt polvet! Mä ite haluan näyttää mahaa mahdollisimman vähän, vaikka se onkin viimesen puolen vuoden ajan ollu paremmassa kunnossa, kun koskaan ja ei olis mitään häpeiltävää. Jotenkin crop topitkin näyttää paljon paremmalta korkeevyötäröisten housujen ja ylipäätään alaosien kanssa.

Mitä kaikkee teidän syksyn vaatehimotuslista pitää sisällään? Oliko mitään samoja vaatteita verraten mun listaan?

2 kommenttia:

  1. Tuollainen Calvin Klein college kelpaisi paremminkuin hyvin mulle! Niin ihana<3

    /https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tuollainen Calvin Klein college kelpaisi paremminkuin hyvin mulle! Niin ihana<3

    /https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    VastaaPoista