MISSÄ MÄ POSTAAN TÄLLÄ HETKELLÄ?

Tästä meidän uudesta kämpyskästä ei oo oikeestaan vielä tullut minkäänlaista kunnollista postausta, kun edelleen ootellaan meiän sohvaa, jotta päästäs osteleen muun muassa yöpöytää, parempia verhoja, lamppuja sun muita. Nyt kumminkin ees jonkinlaista postausta siitä, että missä mä nää postaukset oon aina väsäilly puolentoista kuukauden ajan ja tuun väsäileenkin vielä ainakin parin viikon ajan!


Kovinkin ergonomisesti aina sängystä käsin oon kirjoittanut koneella postauksia. Tarkotuksena olis sit, kun sohva vihdoinkin tulee kahden kuukauden odottelun jälkeen ja saadaan kämppä taas enemmän järjestykseen, ottaa käyttöön toi meidän kirjotuspöytä, jolle etitään tuolloin myös parempi paikka, kun tällä hetkellä se on lähes tyhjänpanttina makkarissa.


En vaan enää malttais oottaa yhtään kauempaa, että saan blogiinkin jakaa kuvia (ja sen videon!!) tästä kämpästä ja valmiista sisustuksesta. Tällä hetkellä meillä on siis hyllyt, tv-taso ja sänky ihan miten sattuu juurikin pelkästään olkkarissa, kun en todellakaan olis selvinny kahta kuukautta ilman Netflixiä ja sänky on hyvin korvannut tän aikaa sohvan paikkaa! Tosin vaihdettiin Netflix nyt kyllä taas Viaplayhin, kun hyvät sarjat loppu kesken.


Mitä mieltä olitte postauksesta? Haluutteko samankaltasen postauksen tulevasta työpisteestäkin, kun se vaan ajallaan valmistuu? Rentouttavaa sunnuntaipäivää! ♥ Mä meen nyt juokseen taloo ympäri tai muuta vastaavaa, jotta saan tän kolmesta kahvikupista johtuvan energiapaljouden kulutettua...

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi sulla ja kiinnitin heti huomiota hienoon banneriin! Sait musta uuden lukijan :-)

  http://hennaino.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti samankaltaisia postauksia lisääkin! :) Näitä on nimittäin aina tosi hauska lukea! Mä näen ammattini puolesta tosi paljon erilaisia koteja, mutta ei siihen vaan kyllä ikinä kyllästy. Siitä saa enemmänkin vaan hurjasti inspiraatiota omaankin kotiin ja sisustamiseen! Pakko muuten kysyä, mistä mahtaa olla nuo lakanat ostettu? Mulla olisi hankintalistalla meille uudet, mutta mistään ei tunnu löytyvän mitään kivalla kuosilla olevia - mutta nämä nappais! :)

  VastaaPoista
 3. Tämä oli ihanan rento ja aito postaus, lisää näitä! ❥

  ♥ Helena
  Hundred Moments of Happiness

  VastaaPoista