MUN ELOKUU PITI SISÄLLÄÄN...

Elokuun snäppipostauksen piti tulla jo muutamia päiviä sitten ennen kuun vaihdetta, mutta kiireiden takia se jäikin nyt viikonlopulle. Oli hauskaa taas katsastaa vähän, et mitä kaikkee sinne snäppiin päätykään elokuulta ja lisäsin kollaaseihin kuvat ihan kronologisessa järkässä! Suurin osa kuvista tuntuu olevan ajalta ennen työssäoppia ja sen jälkeen lähinnä vaan viikonlopuilta, koska jotenkin se snäppäily tuppaa unohtuun tai sille ei oikeestaan ees oo aikaa arkipäivisin.


1. "Syksyn" lukuprojekti... Luin kyseistä kirjaa kesäloman kahtena viimesenä viikkona ahkerastikin, mutta nyt oon hädin tuskin ehtiny vilkaseenkaan tota kirjaa viime viikkoina. 2. Kaveri tuli kahveelle tsekkaan meidän uuden kämpän ja halusin väsäillä jotain pientä hyvää siihen ohelle naposteltavaks, joten jostain syystä päädyin sitten näihin! Oli ihan tajuttoman hyviä... ♥ 3. Tää kasvis-fetavuoka oli myös aika jees itsetehtyjen jauhelihapihvien kera! 4. Kyseinen kuva ei selittelyjä vaadi! ♥


5. Nää meidän lamppu- saatika sitten varjostinshoppailutkaan ei ikinä mee putkeen. Ikinä. 6. Varmaan viimesin kesänen outfit snäpin puolella. Tai luultavimminkin viimenen outfit ylipäätään snäpin puolella pitkään aikaan. 7. Lisää tällasia aamuja. ♥ Vedettiin kerrankin oikein kunnon aamusafkat. 8. Rakastan kyllä tämmösiäkin aamupaloja! Söin vesimelonin ja mansikoiden lisäks myöhemmin vielä puurookin, mutta... ♥


9. Siis mitä on nää jatkuvat ruoka- ja herkkukuvat!?!?! Mun kuukauden ruokalista löytyy selkeesti siis aina snäpistä........ 10. Veljentyttö rakastu ihan toden teolla kaikkiin noihin snäpin filttereihin. :D ♥ 11. Synttärilahjan ehostusta kaverille... Tosin ei menny iha niinku ajattelin, mutta kuvatekstinkin mukaan ajatus on tärkein! 12. Samaiselta illalta tää kuva. ;)


13. Sato ja oli kylmä... Meikkishän päätti vetää jalkaansa baltsut, koska ei vissiin jostain syystä leikannu sen vertaa, että olisin tajunnut omistavani edelleen kumpparitkin näitä säitä varten! 14., 15. & 16. Perjantai-illalta, kun pari ihanaa Nokian vahvistusta suuntas tsekkaileen tätä kämppää. ♥ Eli syötiin sipsiä ja tuli jauhettua parin viikon edestä.


17. Eräänä elokuisena sunnuntaina suunnattiin kaverin kanssa Harjun lenkkipoluille ja aikamoinen lenkki se olikin, kun vedeltiin spurtteja ympäri Harjua ampparien jahtaamana. 18. Kuluneen viikon ajan oon ollut ihan tajuttoman väsyny kunnon yöunista riippumatta ja tuntuu kokoajan siltä, että olisin tulossa kipeeks, mutta tiiättekö, kun se flunssa ei iske kunnolla, vaan on vaan semmosta pientä nuhaa, aivastelua ja väsymystä kokoajan... 19. Kirkkopuistosta kuvaa vikan pokemetsästyskeissin tiimoilta kaverin kanssa.

Muistakaa ottaa kaikki irti tästä sunnuntai-illasta ja latailla akkuja tulevaa viikkoa varten! ♥

2 kommenttia:

 1. Sun blogis vaikuttaa kivalta ja sulla on monipuolista hyvää sisältöä, mut en tajua sun banneria-enkä tarkoita pahalla. Mun mielestä kuitenkin paljastava kuva pelkissä liiveissä ei ole hyvän maun mukaista ja syö ns. arvostusta blogiin heti kun avaa sivun.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän sun pointin ja en pahalla ottanutkaan, ihan hyvä, että heitit kommenttia! :D Mulla itelläni oli visio, että bannerista tulis rennot vibat kuvan ansiosta ihan kokonaisuutena ja itse kuvaustilanteen ansiosta, mikä passaa hyvin tähän blogiin, mutta en oo asiaa tolta kantilta miettinytkään.

   Poista