KAUAN ODOTETTU PERJANTAIPÄIVÄN YLLÄRI

Siis vihdoin! Heinäkuussa pistettiin sohvaa tilaukseen ja eilen tuli viimesellä tauolla puhelu, että sellanen olis just sillä hetkellä tulossa, joten onneks oli poikaystävä kotosalla ottamassa sen vastaan.


Pakko sanoo, että koko kämpästä tuli kertaheitolla paljon kotosampi, kun makkari ja olkkari toimittaa nyt ihan niitä omia virkojaan. Eilen kasattiin tota sohvaa koko ilta, kun töistä pääsin kuudelta, koska todellakin haluttiin se saada paikoilleen ja valmiiks, jotta tää päivä saatiin käyttää vaan makkarin raivaamiseen ja muutenkin kämpän siivomiseen.


Kämpästä tosiaan tuli siisti, sänky ja sohva on löytäneet paikkansa sekä mekin löydetty paikkamme sohvalta löhöömästä... Hups. Vielä on muutamat jutut (ts. vaaterekki ja työpöytä....) vähän vaiheessa, mutta tavotteena olis huomenna yrittää nekin saada järjestykseen.


Siinä se nyt komeilee! Aivan täydellinen ja siis vihdoinkin sohva, jossa on jopa sitä tilaa. Tällä hetkellä mä istun about tossa pleikkarin ohjaimen kohalla kasvot tota divaania kohti ja läppäri on tossa keskimmäisellä paikalla eikä tee ees yhtään tiukkaa, että poikaystävä loikoilee tossa ite divaaniosalla. Ihan huikeeta.


En ois aiemmin uskonu olevani näinkään ilonen sohvasta! Nyt tosiaan rentoillaan kynttilänvalossa ja mä varmaan omalta osaltani jatkan blogien parissa tän illan, kun kerrankin tota aikaakin on. Ajattelin vaan tehä tämmösen updaten, et taas ollaan lähempänä sitä kämpän esittelyä (ja tupareitakin vois kohta alkaa harkitseen).

Niiiiin rentoo lauantaita sulle, joka ennätit lukee tänne asti! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti