KULUVANA SYKSYNÄ AION VIELÄ...

Vähänkään enemmän blogeja seuraavat tietää, että aina ennen kesälomaa ja kesäloman alulla blogit täyttyy niin kutsutuista kesän ämpärilistoista eli ts. bucket listeistä ja mäkin oon aina kesän osilta jakanut molempina blogivuosina omat listani. Nyt homma on lähteny leviään vissiin muihinkin vuodenaikoihin, mikä on ihan siisti juttu, koska porukan pitäs mun mielestä mukisematta nauttia siitä, mitä luontoäidillä on tarjottavanaan eri vuodenaikojen tiimoilta. Tässäpä siis vielä mun ämpärilistaa tälle syksylle!


Aion tänä syksynä vielä...

... katsoo poikaystävän kanssa kaikki osat Pirates of the Caribbean -leffasarjasta.

... viettää tyttöjen iltaa ystävällä yöpyen.

... juhlistaa rankan koulujakson loppumista ja pikkujoulukauden starttaamista.

... pistää vihdoin ne vanhat vaatteet myyntiin.

... ostaa ehkä vielä yhden uuden teemaun sen kunniaks, kun sitä nyt tänä syksynä poikkeuksena sääntöön onkin litkitty aikalailla.

... käydä kahviloissa hyvän seuran siivittämänä.

... fiilistellä tunnelmallisten teeiltamien parissa erään ystävän kanssa jatkossakin.... syyslomailla oikein olan takaa.

... pitää kännykättömän päivän jonain syyslomapäivänä.

... keskittyä blogijuttuihin taas entistäkin enemmän.

... viettää laatuaikaa perheen kanssa aina mahdollisuuden tullen.

... nähdä mun muutamia parhaita ystäviä, kun meen Nokialla vieraileen ja samaan syssyyn toivottavasti treffata paria vanhaa lukiotoveriakin.

... yleisestikin yrittää ottaa kaiken ilon irti syksystä, koulusta, rakkaista harrastuksista ja ihmisistä mun ympärillä! ♥

Mitä just sun syksy on pitänyt sisällään ja onko vielä paljonkin kivaa puuhaa tiedossa kuluvalle syksylle? ♥

3 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tuli itellekin sellanen inspiroitunut fiilis! Nyt kun syyslomakin tulee niin on aikaa vähän relata ja puhdistaa ajatuksia! Kivat kuvat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sain jaettua inspistä ruudun sinnekin puolen! ♥ Syyslomalla saa onneks nollata ajatukset täysin ja keskittyä itteensä.

   Poista
 2. Mulla meinaa olla aika stressaantunut olo tällä hetkellä, kun yritän saada opintoja eteenpäin aika vauhdilla. Pitäisi silti muistaa myös nauttia arjen keskellä kaikista pienistäkin jutuista. Tää oli kiva postaus. :)

  VastaaPoista