BLOGITIIMI - MY DAY 26.10.

Marraskuun eka lauantai ja tiimipostauksen aika! Tää viikko on hurahtanut ihan huisin nopeesti koulujuttujen parissa, vaikka ne on edelleenkin osakseen kesken ja tänään on kärsitty ihan järkyttävästä väsymyksestä. On niin hassua, että tuolla harkkapaikassakaan mulla ei oo enää, kun kolme työpäivää ja sit se on ohi eli torstaina palaillaan koulun penkille!

Nyt kumminkin vilkastaan vielä mun syysloman jälkeiseen keskiviikkoon, joka oli kaiken kaikkiaan erittäin työntäyteinen. Saanen vielä sanoa, että kuvat ei siis selkeestikään oo kyseiseltä keskiviikolta, vaan toisena päivänä napattu, sillä en olis oikeastaan ees kyseiseltä päivältä saanut mitään julkasukelposta kuvaa saatika sitten ees ehtinyt ottaan kuvia, vaikka mielestäni varasin aamullakin aikaa enemmän sen takia, että ehtisin, mutta eiköhän nääkin aja asian! Tässä kumminkin aikalailla näkee sen, miten mun arkipäivät on menny tän työssäopin aikana, iltapuuhat vaan vaihdelleet blogijuttujen ja koulujuttujen välillä.


7:24 heräsin muutamien torkutuksien jälkeen ja siitä heti ensitöikseni suuntasin unenpöpperössä keittään aamukahvit sekä tekeen jo muutamia aamujuttuja. Miten vaikeeta heräämisestä onkaan tullut nyt, kun aamusta heti on ihan pimeetä...

7:39 ryntäsin takas sänkyyn lämpimän peiton alle ja veteleen kahvit naamariin samalla tsekkaillen somet läpi ja mun päivän to do -listan, joka näytti ihan liian pitkältä siihen nähden, että mulla on huikeet neljä tuntia aikaa tehdä kaikki illalla.

8:07 meikkasin, johon vierähtääkin joka aamu se 15 minuuttia, jonka jälkeen suuntasin heti tekeen aamupalaa. Yleensä arkiaamusin syön puuroa ja tänäkin aamuna söin siis kaurapuuroa riisimaitoon tehtynä, joka on muuten pirun hyvää!

8:45 pistin eväät rasioihin valmiiksi ja tänään mukaan lähtee Henkan väsäämää jauheliha-kasvis-makaronisekotusta, maitorahkaa mehukeitolla & chiansiemenillä sekä paketillinen riisikakkuja, bansku ja klementiini. ♥


8:55 hiukset johonkin kuosiin, aamupesuille ja työvaatteet niskaan! Parit riisikakut tekeille sekä niin puurot, kun riisikakut naamariin, jonka jälkeen aloinkin valmistautuun töihin lähtöön eli eväät laukkuun sekä muutkin kamppeet.

9:22 pääsin vihdoin lähteen samalla heivaten roskapussit pois.

9:44 olinkin jo töissä!

11:30 tulin ruokkikselle eli vedet ja safkat naamariin sekä taas illan to do -listan ihastelua pohtien, että miten hitossa selviän siitä.

15:00 toiselle tauolle, jollon taas hedelmät ja riisikakut naamariin.

18:03 pääsin lähteen kotia kohti!

18:25 kotona, läsähdys sohvalle ja kahvia. ♥ Tunnin lagailujen jälkeen sain vihdoin aikaseks pestä pyykkiä ja mietin, et pitäs hiljakseen pistää mun home office taas pystyyn, sitä ennen vielä kumminkin toinenkin kupponen kahvia!


19:59 taas pienen lagailun jälkeen saan vihdoin koneen auki ja sit vaan blogihommiin! Olin onneks jo etukäteen kirjotellut ja muokkaillut kuvat julkasemaani postausta varten, mutta piti vielä joitain muutoksia tehdä, mutta puolen tunnin päästä tästä olikin jo uus postaus ulkona. Postauksen julkasun jälkeen mun pitikin tsekkailla vielä sähköposti sekä yks kirjanpitosysteemi.

21:14 olin saanut kaikki tärkeimmät jutut tehtyä ja iskä rimpauttelikin mulle tässä välissä just sopivasti. Sen jälkeen suuntasin suihkuun, olin kärvistellyt kylkikivuissa ja iltapalatkin tuli syötyä eli kolme riisikakkua ja yks persimon sekä vielä tottakai lasillinen vettä.

22:40 sänkyyn selaileen kännykkää, pistään herätykset aamulle ja sen jälkeen unille. ♥

Valitettavasti meidän tiimi hieman pieneni, mutta tällä edelleenkin huikeella kokoonpanolla jatketaan, joten käykääpä kurkkaamassa muidenkin tiimiläisten keskiviikkopäivät!

Jenny Anniina Sini Jonna Jenna Krissu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti