Luukku 11: 3 x JOULUN TUNNELMA KOTIIN #2

Ensimmäisessä Joulun tunnelma kotiin -postauksessa käsiteltiin aikalailla tommosia sisustusjuttuja, millä voisit luoda joulusta fiilistä, mutta tässä postauksessa keskitytään vähän vähemmän materiaan ja ehkä enemmän siihen olennaiseen joulussa. Kodit on niitä hyvän fiiliksen ja turvallisuuden paikkoja, joten sen takia myös nääkin tunnelmavinkit keskittynee juurikin sinne omaan kotiin. ♥

JOULUSET LEIPOMUKSET

Meikäläisen toinen torttusatsi tänä vuonna eikä ne siltikään näytä lähes lainkaan kauniilta... Tähänkin kuvaan valitsin Henkan tekemät tortut, vaikka kirpasee myöntää, että ne oli rutkasti kauniimpia verraten mun taiteilemiin. Tosiaan siis mulle ainakin itelleni tulee joulunen fiilis jo pelkästään leipomalla juurikin torttuja tai pipareita. Siihen kylkiäisiks vielä kupilliset glögiä, niin aika jees pakkaus joulutunnelman luomiseen! ♥ Me tehtiin kuvassa näkyvistä tortuista muuten mansikka-vaniljatorttuja valelemalla tortun silmään vaniljatuorejuustoa ja päälle sit vaan paistonkestävää mansikkamarmeladia, tuli muuten huisin hyvää ja suosittelen kokeileen, jos alkaa luumuversio tökkiin. :)

JOULULEFFAMARATOONI

Joululeffat on kyllä toinen semmonen ehdoton juttu, joka luo joulutunnelmaa kotiin rutkasti ja niitä on niiiiin paljon erilaisia, joten miksei vaan samaan syssyyn pitäis koko sunnuntain kestävää joululeffamaratonia yksin tai kaksin. ♥ Esimerkiks täältä ja täältä sä löydätkin jo pari leffaa, joita voin lämpimästi suositella sisällytettäväksi maratoniin. Mulla ainakin yks joululomapäivä tulee ehdottomasti kuluun pelkkien joululeffojen parissa!

YSTÄVÄT

Mulle riittää hyvään joulufiilikseen jo se, että saan viettää hyvän ystävän kanssa kivan illan glögimukillisten kera ja samalla voi jauhaa ummet ja lammet kaikesta mullistavasta, mitä onkaan meneillään elämässä. Jos taas ei oo niinkään glögin ystävä, niin varmasti muun muassa kaakao tuo saman fiiliksen!

Mitkä puuhat näin joulun alla teille luo joulufiilistä ja oman fiiliksen lisäks tuo tunnelmaa myös jopa kotiin? ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti