Luukku 20: PIKKUJOULUA JA VUOSIPÄIVÄN VIETTOA 🎅 DAY WITH US

Pitkästä aikaa taas my dayn parissa ja tällä kertaa mun poikaystäväkin on suuressa osassa tässä postauksessa, sillä kyseinen päivä tuli kokonaan vietettyä hänen kanssaan. Syy postauksen julkaisemiseen juuri tänään lienee siinä, että meille tulee just nyt 20.12. kaks vuotta täyteen! Tää päivä on jostain parin viikon takaa ja pyhitettiin se täysin vuosipäivän juhlistamiseksi sekä jonkin sortin jouluksi, koska ollaan molemmat omien perheidemme kanssa joulun aikaan.


9:50 päätettiin vihdoin nousta sängyn pohjalta, vaikka oliskin ollu erittäin houkuttava ajatus uppoutua vaan lämpimän peiton huomaan. Noustiin kumminkin keitteleen aamukahvit sekä tekeen vuoden ekat uuniriisipuurot ja pistettiin sauna lämpiään.

10:15 katseltiin jotain lastenleffaa neloselta ja odoteltiin saunan lämpeemistä sekä riisipuuron valmistumista.

11:05 me suunnattiin saunaan ja sieltä tullessa riisipuuro olikin jo lähes valmista, mutta epäonnistunutta. Me pistettiin sinne alun alkujaan vissiin ihan liian vähän nestettä ja siitä tuli tosi kuivaa (hahah huomatkaa Henkan"puuro"lautanen); ei siis yhtä iisiä puuhaa, miltä äiti on aina saanut sen näyttään. Puurot kumminkin vedettiin naamariin sekä toiset kahvikupilliset vielä kylkiäisiks ja pari ruisleipääkin.


12:05 aloin vihdoin laittautuun ja valmistautuun.

13:08 suunnattiinkin jo bussipysäkille, kun päivän suunnitelmissa oli mennä Henkan äidin luokse syömään.

16:40 oltiin syöty ja hengailtu tovi, kun lähdettiinkin takas kotia kohti. Täällä meidän päässä ollessa suunnattiin suoraan kauppaan ostaan joulutorttuaineksia, jos ne onnistuis, kun riisipuuron kanssa kävi mitä kävi.


17:58 päästiin kotiin, jollon vaan otettiin hetki rennosti, kunnes mä aloin säätään värikkäitä jouluvaloja meidän makkariin. Sekään ei todellakaan mennyt suunnitelmien mukaan (huomatkaa noi kauniit teippikiinnitykset♥), joten kyseisiä jouluvaloja ei oo tähänkään päivään mennessä saatu laitettua oikealle paikalleen... :D Alettiin sit valojen asettelun jälkeen väsäileen joulutorttuja!


19:30 molemmat torttupellilliset valmiina ja nekin onnistuttiin sit noin ulkonäöllisesti pilaan, mutta onneks maku oli triplasti parempi! Nää on muuten just niitä vanilja-mansikkatorttuja, joista mainitsin joulukalenterissa jo aiemminkin. ♥ Tiedättekö... Aattelin, että saan jotenkin tosi hienosti ripoteltua tota tomusokeria noiden torttujen päälle, mutta siitähän tuli kaikkee muuta, kun hienoa, koska tiputtelin sitä aluks semmosina pieninä kökkäreinä. :D


22:00 suuntasinkin jo sänkyyn lueskeleen Onnellisuusprojektia!

Ihan huikeen hyvää tiistaita sinne ruudun toiselle puolen! ♥

4 kommenttia:

 1. Uu mansikka-vaniljatortut kuulostaa hauskalta! Vois varmaan itekin testata jossain vaiheessa :D Pitää vaan ensin käyttää toi jääkaapissa oleva luumumarmeladi pois tieltä...

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti! Ne oli tosi hyviä ja kivaa vaihtelua luumumarmeladille. ;)

   Poista