Luukku 5: JOULULAHJAIDEOITA (for her)

YSTÄVÄLLE / SISKOLLE ...
christmas gift ideas


Pyjamat - Talvisin yleensä tulee käyttöö pyjamille, jotka lämmittää eli ts. kannattaa jättää ne shortsiyökkärit kauppaan, sillä mitä luultavammin naishenkilön ollessa kyseessä sun kaveris on vilukissa.

Pörrösukat, lämpimät tossut... - Näiden avulla lahjan saaja saa varpaatkin lämpimäks kylminä talvi-iltoina ja näistä saa ihanan lisäyksen esimerkiks pyjaman kaveriksi! Myös yksinäänkin nää menee vähän pienempänä, mutta silti lämmittävänä lahjana. ♥

Jouluset kynttilät - Mä en vielä oo tavannut ihmistä, joka ei tykkäis kynttilöistä, joten jos et oo täysin varma, että mitä pientä voisit ostaa sun kaverille tai tutulle, niin kynttilät saattas olla aika nappi valinta.

Meikit ja meikkivälineet - Nykyään yhä useemmasta tytöstä on kuoriutunut ihan huippuhyviä meikkaajia, joten en pitäis tätä yhtään huonona valintana ystävälle tai siskolle, joka rakastaa meikkaamista. Ja tottakai kannattaa aina tiedustella lahjan saajalta vähän mieltymyksiä.

TYTTÖYSTÄVÄLLE ...
christmas gift ideas 2


Aamutakki - Jotain, mitä mä oon toivonu niin pitkään, kun vaan muistan... ♥ En tiedä kokeeko kukaan muu tätä niin tarpeelliseks, kun minä, mutta tommonen silkkinen aamutakki olis vaan jotain niin luksusta. Harmi vaan, että vinkki ei vissiin koskaan oo menny perille. :D

Laukku - Ihan varmasti sun tyttöystävä on jupissu jo pitkään haluavansa jonkun tietyn laukun, kuvaillu jokasen yksityiskohdan kyseisestä laukusta x100 ja sä osaat jo tyyliin ulkoa kertoa minkä merkkinen, mallinen, värinen, kokonen laukku on ja vielä kaikenlisäks tiiät, että laukussa on kultaset yksityiskohdat, joten mikset ilahduttais häntä kyseisellä laukulla?

Kello ja korut - Musta tuntuu, että tää on se kaikista perinteisin lahja poika-/tyttöystävältä toiselle. Niitä on niin monenlaisia, että saat varmasti ostettua just sun tyttöystävän näkösen lahjan ja kaikenlisäks ihana idea on myös kaiverruttaa jotain teille molemmille tärkeetä kyseiseen koruun/kelloon.

+ Matka/keikkalippu - Jos tiedät, että lahjan saaja on miettinyt jotain matkaa, lemppariartisti/-bändi on tulossa Suomeen pian tai haluaa päästä tietyille festareille, niin mä ehkä eniten suosittelisin semmosta lahjaa, jos vaan suinkin on hitusen enemmän rahaa investoida lahjaan. Kumminkin ne elämykset on aina vaan niin paljon enemmän, kun materia ja saatte taas yhden ihanan kokemuksen ja muiston yhdessä. ♥

Onko teillä jotain varmoja joululahjaideoita mielessä, mitä en ollut tähän listannut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti