Luukku 7: JOULULAHJAIDEOITA (for him)

christmas gift ideas 3


Kylpytakki - Kukapa ei tykkäis pehmeestä, lämpimästä kylpytakista, joka päällä hengailla kotosalla aina saunan ja suihkun jälkeen tai miksei ihan muutenkin vaan!

Kello - Jokaisella miehellä on varmasti jossain kohtaa elämäänsä ollut tarvetta kellolle, sillä se on käytännöllinen ja helppo asuste. Kaikenlisäks se on useimmiten vielä tosi hyvän näkönen etenkin asuun sopiessa.

Neuleet, erilaiset kauluspaidat, pitkähihaset - Näitä ei voi koskaan olla mun mielestä kellään liikaa ja miehet saa kivaa vaihtelevuutta pukeutumiseen erilaisilla neuleilla ja kauluspaidoilla, sillä niitä voi kumminkin yhdistellä vielä yhteenkin mielensä mukaan eli kahesta jo kivasta vaatekappaleesta saa kolme erittäin kivaa yläosaa!

christmas gift ideas 4
Pleikkari 4 tai muu pelikone - Varmaan suurin osa jätkistä ilahtuis ihan varmasti tästä lahjasta, jos yhtään on innokkuutta pelailla. Toki pelikone lahjana vaatii vähän suurempaa budjettia, mutta esimerkiks pelkkä Pleikka 4 on tällä hetkellä vissiin ihan huomattavastikin halvempi verraten uusimpaan versioon eli Pleikka 4 pro:hon!

Tarvikkeita pelikoneeseen - Jos sun poikaystävältä/kaverilta/veljeltä, kelle ootkaan lahjaa ostamassa, löytyykin jo esimerkiks pleikkari 4, niin voithan esimerkiks pitää silmällä sitä, että onko tarvetta jollekin lisätarvikkeille ja hyödyntää tilaisuuden joulun alla!

Pelejä - Kerta nyt päästiin vauhtiin näiden pelikoneiden ja tarvikkeiden kanssa, niin mikset myös kuuntelis korva tarkkana, jos lahjan saaja vinkkailis haluavansa jonkin pelin? Jos siis ylläolevat tuppaa oleen jo kondiksessa, niin näistä ainakin tietäisit lahjan saajan ilahtuvan myös varmasti.

Ihonhoitotuotteet - Mulla on jotenkin semmonen kuva, että miehet on tosi huonoja pitään ihostaan huolta ja ostaan tommosia varsinaisia ihonhoitotuotteita, joten asianhan voi aina korvata näin joulun alla.

Lämpimät sukat - Voisithan yhdistää edellä mainitun esimerkiks joulusiin villasukkiin ja pistää ihonhoitotuotteet sukkien sisään yllärinä, sillä lämmittäviä sukkia ei voi koskaan olla liikaa! ♥ Vaikka tosin tuntuu, että miehillä ei myöskään ikinä oo missään tilanteessa kylmä ainakaan naisiin verraten...

Tähänkin vielä ehdottomasti lisäisin myös ne erilaiset elämykset ja yhteiset kokemukset, mitä mainitsin jo tässäkin postauksessa.

Mitä miehille passaavia joululahjaideoita te ootte miettineet/hankkineet täksi jouluksi?

3 kommenttia:

 1. Tosi hyviä ideoita! Mun pitäiskin tässä alkaa miettimään poikaystävälle joululahjaa, mutta se tuntuu olevan joka vuosi vaan vaikeampaa :D Tästä sainkin yhden vinkin siihen lahjaan, kiitos siitä :)

  https://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan tajuttoman vaikeeta yrittää pohtia lahjaa, joka varmasti tulis tarpeeseen ja käyttöön! Ja mitäpä sit, jos toisella on jo oikeesti kaikkea... :D Huippua kumminkin, jos sait tästä postauksesta jotain ideaa! ♥

   Poista
 2. Ihania ideoita! Mä oon onneks kerrankin keksinyt ajoissa poikaystävälle lahjan, mutta näitä vois hyödyntää iskän ja veljen pakettien suunnittelussa... :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista