4 x HYVÄT NETFLIX-SARJAT

Vähän jänskättää, kun huomenna starttaa viimenen työharkka ja siitä sit koostuukin mun koko kevät. Tänään kumminkin tiedossa on vaan Netflixiä sekä eväiden ostelua ja tekoa, joten ihan rennosti vielä tää päivä. Toivotaan, että huomennakin kaikki menee hyvin! Haluankin nyt sunnuntain kunniaks jakaa teille mun tän hetkiset lempparisarjat Netflixin syövereistä. Edellisiin Netflix-postauksiin pääset tästä ja tästä.


CRAZY EX-GIRLFRIEND

Heti, kun spottasin tän sarjan, tiesin, että tästä varmasti tykkäisin. Sarja on lyhykäisyydessään rakkautta käsittelevä hömppäsarja ripauksella välillä jokseenkin surkuhupaisaa komediaa, joka nappaa muhun just täydellisesti. Tätä tulee katseltua sillon tällön, koska on niin kevyttä katseltavaa, että sopii oikeastaan mihin väliin vaan katsottavaks.

BLACK MIRROR

Tää sarja meneekin sit ihan eri kastiin, mihin edellinen. Sarjassa käsitellään tulevaisuuden teknologian ihmeitä jopa ahdistavallakin tapaa, joka koukutti mut sarjaan täysin. Tottakai myös se seikka huomioon ottaen, että tää on brittiläinen, niin en yhtään ihmettele, että tuli katsottua kaikki jaksot kahden päivän aikana.

THE OA

Kaikista näistä sarjoista oudoin, mutta silti niin koukuttava. Jos yhtään natsaa katoamisjutut, joihin liittyy jotain yliluonnollista, niin sinuna tsekkaisin tän! Pakko myös sanoa, että tää on hieman pitkäveteinen, joten sen takia en yleensä jaksa katsoo, kun jakson sillon tällön, mutta siitä huolimatta on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

FULLER HOUSE

Ekan kauden jaksot mä katoin viime keväänä ihan liian nopeesti ja sama kävi tänäkin talvena toisen kauden kanssa... Sarjahan on siis Full Housen tapaan tilannekomediaa ja kaiken kaikkiaan kevyttä katseltavaa. Etenkin D.J.'n rakkauskoukerot sai koukutettua mut.

Olisko teillä heittää mulle jotain sarja- tai leffasuosituksia Netflixistä? Entä ootteko ite tsekannu ylläolevat sarjat? Mitä ootte tykänny?

2 kommenttia:

  1. Netflix -aiheiset postaukset on kyllä niin huippuhyviä! <3 Näistä en oo kyllä itse vielä katsonut mitään! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans rakastan Netflixiä ja kaikkia siihen liittyviä postauksia! ;) Kannattaa ehottomasti tsekkailla nää, jos ei oo mitään sarjoja katsottavana. :)

      Poista