BLOGITIIMI - Tavoitteita vuodelle 2017

Blogitiimin tiimoilta tää vuosi startataankin jo parhaillaan kuluvan vuoden tavotteiden tiimoilta. Kerättiin tiimiläisten kanssa kuusi kategoriaa, joihin kaikkiin kuuluu ihan varmasti edes jotakin tavoitteellista tälle vuodelle. Lisäsin vielä muihin tavotteisiin blogin sekä ruokavalioon liittyvän pienen tavoitteen, joista kerron paremmin viimeisenä.


TYÖ

Niin surulliselta kuin se kuulostaakin, niin mun tavotteena tänä vuonna on edes löytää yksi työ. Ei parane surkutella Suomen työllistymistilannetta ja mahdollista omaa asemaa työttömyystilastojen nostamisessa, vaan hyväksyä tilanne, yrittää parantaa tilannetta, että jostain nappais työpaikka ja yrittää jopa työttömyydestäkin ottaa kaikki ilo irti, vaikka tää on ehkä hirvein skenaario mulle... Tilanne ahdistaa jo valmiiksi, jos siihen joutuu. Onneksi töitä pääsee kumminkin tekemään meistä jokainen ainakin edes jossain vaiheessa, kunhan jaksaa jatkuvasti työstää tilannettaan paremmaksi ja vaikka tilanne aina näyttäytyykin meille nuorille erittäin epätoivoisena.

VAPAA-AIKA

Keskityn enemmän ihmisiin mun ympärillä ja otan tavotteeks nähdä ainakin kerran viikossa kavereita kiireistä huolimatta. Ja jotta pysyttäs tasapainossa, niin introverttina mun täytyy myös rutkasti viettää aikaa ihan vaan itsekseni, jotta sosialisoituminen ei tunnu liian väsyttävältä.


OPISKELU

Ihan ensimmäisenä tavotteena olis keksiä parin viikon sisään työssäoppimispaikka ja toivon, että se parista mutkasta huolimatta jotenkin sumpliutuis mahdollisimman pian... Luen myös oman jaksamisen mukaan pääsykokeisiin ja valmistumisen jälkeen alankin suunnitteleen rennolla otteella vähän kattavampia lukusuunnitelmia.

LIIKUNTA

Viime vuonna taisin kirjotella samaa, että oman fiiliksen mukaan liikun noin muuten, mutta ainakin kolme kertaa viikossa suuntaan salille. Aion myös vihdoinkin testata uusia ja miksei vanhojakin lajeja tänä vuonna! 


BLOGITIIMI

Tiimiläisten kanssa tavoitteena olisi tänä vuonna nähdä koko ryhmän voimin, joten todellakin omana tavotteena on olla tuolloin ihan 110% mukana. Voisin kans tavotteisiin lisätä sen, että tutustutaan tiimiläisten kanssa entistäkin paremmin!

MUUT TAVOITTEET 

Blogi - Blogia haluan viedä rutkasti laadukkaampaan suuntaan tänä vuonna. Haluan miettiä tarkasti sisältöä teksteineen ja kuvineen enkä julkaista mitään, mihin en ole täysin tyytyväinen. Tästä hyvänä esimerkkinä voidaan pitää sitä, kun olisin kovasti halunnut postata tänne asukuvat mun vuodenvaihteen asusta, mutta kuvat oli niin rakeisia luonnonvalon puuttuessa, joten päätin jättää julkasematta. Harmittaa sen tiimoilta, kun asu oli kiva, mutta en ollut tyytyväinen kuvien laatuun, joten sillon ne ei myöskään päädy tänne.

Toisena tavoitteena blogin suhteen on asukuvien napsiminen ja niitähän on tullutkin napsittua tänä vuonna jo varmaan yhtä monet kerrat, mitä viime vuonna yhteensä, mutta vasta ensimmäinen satsi on löytänyt tiensä blogiin asti. Haluan tuoda enemmän mun omaa tyyliä esille täällä blogissa ja miten paremminkaan se onnistuisi, kun juurikin asukuvien kautta.


Ruokavalio - Havahduin viime vuoden lopulla siihen, kuinka usein tuli tyydyttyä siihen kaikista iisimpään ja halvimpaan vaihtoehtoon ruuan tiimoilta eli jauhelihaan jonkin lisukkeen kera. Sit tosiaan aloin laskeen yhteen kaikkia mun kropassa tapahtuvia juttuja ja sitä, miten punasta lihaa tuli vedettyä ihan liikaa, joten tokasinkin poikaystävälle, että mepä nyt lähdetään vähentään punasen lihansyöntiä. Ja nyt ollaankin sit jo vähennetty! Tällä viikolla ollaan vain yhdellä aterialla syöty punasta lihaa ja toivon, että kehitykseen ei tuu mitään taantumia. Mähän siis tosiaan oletin, että se vaatis hirveet suunnitelmat, että ees päästään siitä punasesta lihasta noin suurimmilta osin eroon, mutta ei se oo sen vaikeempaa sit loppujen lopuks, vaikka ne suunnitelmat mulla onkin kaiken varalta. Mä yritän päästä punasesta lihasta noin kotiruuan tiimoilta täysin eroon, mutta oon sen verran itsekäs, että varmaan hesen hamppareista ja kebabista tekee tiukkaa luopua, joten saa nähdä millon niistä luovun. Niistäkin ehkä viimeistään sit, kun mulla tulee muitakin periaatteita lihansyöntiä vastaan, kun vaan tosiaan ne itsekkäät periaatteet...

Muiden tiimiläisten tavotteet pääsette tsekkaan klikkaamalla heidän nimeään! ♥
Jenny Anniina Sini Jonna Jenna Krissu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti