LEMPPARINEULE

Saatiin napsittua eilen yllättävän hyviä asukuvia, vaikka kuvailuiden päätteeks huomasin mun neuleen kauluksen huitelevan ihan omilla teillään... Puolet kuvista tosin oli taas just semmosia, joissa selkeesti yritin liikaa, mutta sentään ees kerrankin löyty jotain blogimatskua! Sain myös huomata, että ne aidot tilannekuvat on oikeesti niitä parhaimpia kuvia ja täytys yhdistää sitä oikeeta tilannetta aina kuvaan mukaan.


Pihalla on ollut taas ihan tuhottoman kylmä, joten raivattiin meidän keittiöstä yks seinä tyhjäks ihan vaan näiden kuvien takia, mutta oon niin ilonen, että asukuvien makuun ollaan pääsemässä näin pakkasellakin! Vielä on ihan liikaa opittavaa (muun muassa se, missä kaikissa asennoissa kehtaan lähtee ees yrittään poseeraamista ja mieluiten muissakin asennoissa, kun ainoastaan yllänäkyvässä..... :D), mutta suuntahan on vaan ylöspäin.


Kuvissa näkyvän neuleen, jonka eilen vetäsin päälle pakkasien huidellessa -11 asteen tietämillä, hankin joskus reilusti yli vuosi sitten ja se on siitä lähtien kuulunut mun ihan vakiovaatteisiin, joka näkyy myös neuleen kunnossa nykyään. Neule alkaa oleen jo ihan hurjan nukkaantunut enkä yhtään ihmettele, sillä se saattaa viikon aikana eksyä muutamaankin otteeseen mun päälle. 


Vielä lopuks; elämä ja asukuvat on niin tylsiä ilman aitoja huutonaurukuvia.

Jumper / Vero Moda
Trousers / Vila
Ankle boots / H&M

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana asukokonaisuus, varsinkin noi housut on aivan ihanat!! :) Muutenkin kiva blogi sulla :)
  https://theblueberryfox.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä onkin muodostunu mun talven lemppari! Oikeastaan tää löytyy multa aina päältä, kun kaipaan jotain lämmintä ja mukavaa, mutta kumminkin semmosta, joka näyttää kivalta. :D Kiitos hurjasti! ♥

   Poista
 2. tosi kivannäköinen toi neule! tykkään just tollasista vähän pidemmistä malleista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidemmät neuleet on kyllä ehottomasti niitä parhaimpia, koska lämmittää laajemmalta alueelta, on ainakin useimmiten matskusta riippuen mukavia päällä ja voi yhdistellä niin housujen, sukkisten tai legginsien kanssa. ♥

   Poista
 3. Ihan mahtavia nämä asukuvat! ♥ Lisää tämmöisiä aitoja ja eläväisiä kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas piristävä kommentti, kiitos paljon! ♥

   Poista