VIIKONLOPUN FIILIKSIÄ JA ASUA

Mä muistan syksyllä päivitelleeni sitä, kuinka viikonloput menee ihan hujauksessa eikä oikeastaan sillon ehi tehä niinkään paljoa, mitä on suunnitellut tehtäväks. Tänä viikonloppuna oli taas sama homma ja musta tuntuu, että työharkalla on aika iso vaikutus viikonloppujen ihan liian nopeaan vierähtämiseen, sillä oikeastaan ainoastaan sillon sitä aikaa on tehä ihan mitä itse lystääkään tehdä, koska taaskin arkipäivät menee töissä, tuun kotiin, teen seuraavan päivän eväät valmiiks ja meen nukkuun.


Siitä huolimatta, vaikka aika hurahtikin huomaamatta, sai aika paljon kaikkee tehtyä. Kävästiin poikaystävän kanssa Tampereella kiertelemässä Radiokirppiksellä, josta kiikutin taas pari kolttua matkaan mukaan, kävin Ruohonjuuresta ostamassa testiin iChocin muutaman riisimaitosuklaalevyn, napsastiin asukuvat, joista ensin epäilin, että mikään ei onnistunut, mutta yllättävän moni hyvä löytykin joukosta sekä käytiin Jyväskylässä pyörähtämässä. Vielä olis tälle illalla puuhaa, sillä täytys väsätä huomisen safkat valmiiks sekä vielä ehkä tehdä Runebergin torttuja, heittää kookosöljyt hiuksiin ja kasvonaamio naamalle.


Harmi, että noissa eilisissä kuvissa ei sen paremmin näkynyt tota mekkoa, joka mulla oli päällä, koska se on ihan älyttömän ihana! Eiköhän siitä vielä kevään mittaan saada parempia kuvia tänne bloginkin puoleen, mutta aika basic pitkähihanen mekko, joka laskeutuu kauniisti päälle. ♥ Eilen vielä kelpas hiihdellä tommosissa vaatteissa, mutta tänään taas oli hurjan kylmä ihan vaan tuulen ansiosta. Mites sun viikonloppu meni?

Scarf / Nelly.com
Jacket / Mint&berry
Dress / Forever21 (second hand)
Ankle boots / H&M
Bag / LYDC London

3 kommenttia: