BLOGITIIMI - KEVÄÄLLÄ AION... x 7

Maaliskuun ensimmäinen lauantai tarkoittanee taas blogitiimipostausta ja katseet suunnataan tällä kertaa kohti kevättä. Tuntuu ihan hullulta kuinka nopeesti helmikuu vierähti ohi ja kokoajan ollaan vaan pidemmällä kevään tiimoilta sekä lähempänä kesää. Mä yritin pohtia, että mitkä olis semmosia juttuja, mitä haluaisin tänä keväänä tehdä ja jotka tosiaan ansaitsis sen lisäksi paikkansa tällä listalla. Niitä ei paljoakaan kertynyt, mutta eiköhän tässäkin tekemistä oo normaalin arjen ohelle rutkasti.


Keväällä aion...

Ottaa jokaisesta ihanalla säällä varustetusta päivästä kaiken irti tekemällä edes jotain hyvässä seurassa huolimatta rankalta tuntuneesta työpäivästä tai -viikosta ja niistä sadepäivistäkin nauttia viltin alla kera kahvikupposen sekä mukaansatempaavan kirjan.

Saada hyvän otteen bloggailusta ihan töidenkin ohella, jotta arkipäiviäkin tulis käytettyä hyödyks töiden jälkeen!

Käydä ainakin paristi myös Jyväskylässä visiitillä. ♥

Kilistellä lasilliset skumppaa omalle valmistumiselle.


Mennä testaileen joogaa! Oon kokeillu kerran joogaamista ihan itekseni jonkun youtubevideon avulla ja tykästyin siihen jo sillon, mutta sitä ei oikeastaan kotona tuu tehtyä, joten pakko lähtee kokeileen varsinaiselle joogatunnille, josko siitä sais vaikka arkeen piristystä ihan säännöllisen harrastuksenkin muodossa.

Etsiä mahdollisesti uutta kämppää sekä muuttaa? Taas kerran, heh. Haluttaisiin suunnata Tampereelle, mutta mulla on työt täällä Nokian puolella näillä näkymin alkusyksyyn asti, joten Nokialle se olis jäätävä vielä joksikin aikaa ja paremman ajan tullen muuttaa sit Tampereelle. Katotaan, että miten nää suunnitelmat taas mukautuu tän kevään aikana!

Suunnata nokan kohti Tukholmaa, Tallinnaa tai sit ihan vaan Helsinkiä. Saa nähdä, että mihin päädytään. ♥ Mä en oikein oo koskaan nauttinu shoppailusta paljoakaan; huomatakin saattaa, että oikeastaan kaikki vaatteet tulee klikkailtua aina netistä kotiin ja harvemmin edellä mainituissa kaupungeissa lähtee kierteleen mitään kulttuurinähtävyyksiä kuten museoita, mutta semmonen kiinnostais mua niin hurjasti paljon enemmän, kun pelkkä kaupoissa kiertely tai muu vastaava.

Käypäs kurkkaamassa myös mitä muut tiimiläiset meinaa tänä keväänä puuhailla! ♥

Jenny  Anniina  Sini  Jenna  Krissu

2 kommenttia:

 1. Ihana toi kukkapaita <3 Ja kivoja suunnitelmia keväälle! Mä aion kans ottaa ilon irti kaikista näteistä päivistä, ja etsiä kivoja ulkoilualueita täälä mun kämpän läheltä ^^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kukkapaita on kyllä muodostunut jo nyt ihan lemppariks, vaikka aika uus onkin. H&M ei selkeesti ikinä petä! ;) Ulkoilu just ihanina aurinkoisina kevätpäivinä on ihan parhautta. ♥ Tänään on muun muassa yks semmonen, joten saa nähdä, jos itekin lähtis ulkoileen sisällä köllöttelyn sijaan kerrankin.

   Poista